[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan @smartcells merhaba, KCC'nin yeni çalışma mantığında, artık DS formları işlenince, "Congratulations! Our records indicate that your case is ready to be scheduled for an interview" şeklinde bir email geliyor benim anladığım kadarıyla. Drive'daki excel dosyasına acaba bu mail ile ilgili bir kolon açsak faydalı olur mu? Sonrasında tableau sunumunu yapan arkadaşımız da belki güncelleme yapabilir. (Gördüğüm kadarıyla artık ds submit tarihinden ziyade düşük numaralı CN'lar ile ilerleniyor.) Emekleriniz için teşekkürler, iyi günler.
-
@archer2 merhaba hocam. Excel de bu Congrats maili icin bir kolonu dusunduk ama gorunen o ki CN uzerinden ilerliyor ve aslina bakarsaniz eski onay yerine gecerli diye iliriz. Evrak onayi almislara geldigini gozlemlemedik. CN olarak CNxxx olanlara geldi yogunlukla. Hem CN a gore ilerleniyor göründüğü icin hem de normalde evrak onayi alip mulakata hazirsin mesaji gelmesinden farki olmadigi icin bunun icin bir kolon acmaya pek de gerek olmayabilir.
-
@Uğur-Aydemir Dosya numaranızın ilk rakamı kaç? Hepsini XXX yazmışsınız
-
Mail gelmeden mülakat tarihi verilmesi gibi bir durum olabilirmi. Mülakat tarihini sonucun açıklandığı kazandığımızı ogrendigimiz sayfadanmi kontrol ediyoruz gene
-
Şimdi numarası 1000 altında olan ve mail almayan kaldı mı acaba?
Azıcık yeşillendirin şurayı da bilgilenelim👀
Neler oluyor telegramda?
-
@ayla-can Ben almadım :)
-
@darkside demek daha 800 e gelmemiş
O zaman tekrar soralım numarası 800 üstü olup mail alan var mı?🥴 değişiklikten sonra
-
@ayla-can Ben de aynısını merak ediyorum 800 üstü olup mail alan oldu mu acaba 🤔
-
@The-inception geçen senelerde olmuştu gene olabilir.
Evet aynı sayfadan bakılıyor. -
@İsmail-Karakaya aslında sıra düzenli mı gidiyor diye görmek için uygun olabilirdi
-
@ayla-can suan calismiyor sanirim
-
@The-inception evet bir kaç gündür böyle.
Sizin sıranız kaçta lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın -
@ayla-can bizde almadık
-
@ayla-can merhaba.sonucun aciklandigi sayfaya girdigimizde ilk acilan sayfada mi yaziyor mulakat tarihi yoksa oradan baska bir sayfaya mi gitmemiz gerekiyor.
-
dvprogram.state.gov
calisiyor su anda, kontrol edebilirsiniz -
@darkside 300 lerdeyim
-
Bu dosya onaylamaları durdu diye biliyorum ?
Ama gelen maillere bakılırsa birebir onay mailleri .
Demek oluyor ki onay verme işlemi devam ediyor.
Değil mi ?
-
@Megatron, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Bu dosya onaylamaları durdu diye biliyorum ?
Ama gelen maillere bakılırsa birebir onay mailleri .
Demek oluyor ki onay verme işlemi devam ediyor.
Değil mi ?
Kendi durumum için yanıtlayayım, bana evrak talebi olmamıştı, ben de göndermemiştim. Ona karşın böyle bir eposta aldım.
Diğer yandan dvlottery sayfası da güncellenmemiş, hala KCC dokümanları sizden isteyecek filan diyor. Uygulama değişince sayfanın derhal güncellenmesi gerekmez mi?
-
@mia bende girdimde ilk aciklandigi zamanki yazi var sizde oylemi?
-
@Kryptonite Aldığın e posta onay e postası işte . Yani onay ve hazır ol e postası gibi bişi. Ama içerik aynı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum