Chicagoda eve ve is konusunda yardimci olunur
-
Kendim buraya gelirken yasadigim zorluklara istinaden yardimci olabilecegim insanlar olabilir diye dusundum.
-
Çok güzel düşünceniz için teşekkürler, Chicago başlığına da yazın isterseniz.
-
bu konu hakında merak etiğim bişi varda insanlar Chicago taşınmak istemiyorlarmış tehlikeli bir bölge fln diyorlar doğrumu sizce biraz tecrübeleriniz bize aktarırmısınız?
-
@Muhammed-İlkan-Coşkun harikasınız!
-
Merhabalar bu güzel düşünceniz için teşekkür ederim , şubat ayı gibi Chicago’ya gelmeyi planlıyorum , iletişim bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz
-
@muhammed-i̇lkan-coşkun merhaba, Şubat ayında Chicago’ya taşınmayı düşünüyorum. Bi yandan okula giderken bi yandan çalışıcam. 3 yıldır NY’de Green Card’lı olarak yaşıyorum. İlanınız halen devam ediyorsa görüşmeyi çok isterim.
-
@muhammed-i̇lkan-coşkun iyilik eden iyilik bulur.. herkezi sasirtan ama her sagduyulu kisiden beklenilen bir durum.
Tskler ✋🏽 -
İyi ki sizler gibi yardım sever ve iyi kalpli insanlar var.
-
@Muhammed-İlkan-Coşkun Muhammed bey merahaba, Chicagoda doğum yapmayı planlıyoruz. Turist vizesi ile geleceğiz. Doğum için hastane ya da doktor öneriniz olur mu ? Nasıl bir yol izleyebiliriz ?
Ev kiralama konusunda nasıl bir yol izleyelim yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Teşekkürler. -
@ironman merhaba, doğum için amerika'da sınırlamalar getirildi haberiniz var değil mi? vizelerin iptali, bir daha amerika'ya girememe gibi durumlar konuşuluyor. gitmeden detaylı sormakta fayda var.
-
Merhaba @nurcaglar2 detaylara ulaşabileceğim bir kaynak paylaşabilir misiniz rica etsem ?
teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

alice-5.jpeg