Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

(F/M) Öğrenci Vizeleri

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    4 İleti
    480 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Claudia-J-Muslu, içinde söyledi: B1/B2'den F1'e Statü Değişikliği ve I-20 formundaki okul başlangıç tarihi @bayanonim, içinde söyledi: B1/B2'den F1'e Statü Değişikliği ve I-20 formundaki okul başlangıç tarihi Merhabalar, B1/b2 vizesiyle amerika'dayim.I-94 9 eylulde bitiyor. Okula belgelerini gönderdim ve i20 formunu basma aşamasındayız. Acaba i20 formunda yazan okul başlama tarihi statüm bitmedenki 30 gün içinde mi olmalı? Yani şuan fall dönemine mi başvurmalıyım? Yoksa zaten islemeler uzun süreceği için direk spring mi seçeceğim? Teşekkürler. Sayin @bayanonim, durumunuza hakim olmadigim icin size direkt bir cevap veremiyorum. Ancak size tavsiyem okulunuzun Designated School Officiali ile bu konuyu onceden gorusup okul baslangic tarihiniz ile ilgili kendisinden yazili onay almaniz olacaktir. Boylece bir aksilik olsa bile okul size destek olup problemi duzeltmek zorunda kalacaktir. Ayrica USCIS ogrenci statusune gecis icin hizli cevap alma islemi de baslatmaktadir. 1750 USD ekstra ucret ile sonucu kisa zamanda alabileceksiniz. Linke bakiniz. https://www.uscis.gov/newsroom/alerts/uscis-expands-premium-processing-for-applicants-seeking-to-change-into-f-m-or-j-nonimmigrant-status Sayin@bayanonim, okulla baglantili calisacaginiz icin okulun Designated School Officiali neyi onerdi ise onu yapmaniz uygun olur aksi halde zaten I-20yi de uygun sekilde alamazsiniz. Ancak artik ogrenciler icin hizli sonuc alma ihtimali de vardir. O yuzden yetisme ihtimali vardir.
  • Türkiye dışındaki bir ülkeden öğrenci vizesi başvurusu yapmak

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    2
    0 Oy
    2 İleti
    188 Bakış
    crazycellsC
    @adiriker Dediginizi yapabilirsiniz, ama genelde o ulkede bulunmadan gorusme istegi gerceklestiremiyorsunuz. Genel olarak her ulkedeki ABD konsoloslugu o ulkede yasayan kisilere vize gorusmesi yapiyor, bu konuda eskiden daha cok esneklerdi, fakat pandemi zamaninda ulkeler arasi seyahati engellemek icin her konsolosluk sadece o ulke vatandaslarina hizmet verecegini acikladi, ve pandeminin sona ermesiyle yavas yavas eski sisteme donuyorlar, fakat bu durum hangi konsoloslukta mulakata katilacaginiza gore degisecektir. En dogru bilgi icin ilgili ABD konsoloslugunun sitesini incelemelisiniz hatta emin olmak adina konsolosluga ulasip sorunuzu da sorabilirsiniz. Bazi ulkelerdeki ABD konsoloslugu vize alabilmek icin o ulkede oturumuz olmasini yani kalici olmanizi isteyebilirler, bazilari ise turist vizesiyle de randevu vermeyi kabul edebilirler. Cogunlukla vizeyi aldiginizda, pasaportunuzu kurye hizmetiyle geri aliyorsunuz, her konsoloslugun kayit ve gonderim sistemi farkli, o nedenle hangi konsoloslukta mulakata katilacaksaniz o konsoloslugun sitesini incelemenizi tavsiye ederim. Maalesef su an icin Turkiye'de dediginiz gibi bir durum soz konusu... Eger onemli bir egitim icin ABD'ye gidiyorsaniz mulakat tarihi aldiktan sonra konsolosluga ulasmaktan cekinmeyin, akademik egitim konusunda okulun baslangic tarihine gore mulakat tarihinizi one alabiliyorlar. Ayrica daha once ayni vize turunde vize aldiysaniz ve vizenizin suresi yeni gectiyse mulakatsiz vize alabilmek icin de basvuru yapabilirsiniz, konsolos dosyanizi inceleyip sizin mulakatsiz vizeye uyguo olup olmadiginiza karar verecek, eger uygunsaniz posta ile pasaportunuzu gondereceksiniz, eger uygun degilseniz aldiginiz tarihte mulakata katilmaniz gerekiyor. Bunlarin disinda ise @Rushvisasnow 'in randevu tarihini one cekme servisini tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/6178/rushvisasnow-danışmanlığın-göçmen-olmayan-vize-randevularını-öne-alma-hizmeti
  • F-1 öğrenci vizesi süreci DS-160 formu soruları

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) f1 vizesi
    9
    3
    1 Oy
    9 İleti
    1k Bakış
    ekuler cuhaE
    Merhabalar, 21 martta dubaide vize görüşmem var ama randevu alırken yazmış olduğum ds160 formuna muhtemelen yanlış girdiğim bir bilgiden dolayı ulaşamıyorum yani formumu tamamlamamıştım. Randevuyu iptal etme şansım maalesef bulunmuyor yeni bir ds160 doldurmam işimi çözecek midir? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
  • F1 Overstay

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! f1 vizesi i-130
    3
    0 Oy
    3 İleti
    338 Bakış
    money money moneyM
    @Claudia-J-Muslu Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. İletişime geçeceğim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k