Sıfırdan İleri Seviyeye İngilizce Eğitim
-
siteden linkleri indiririz sana yazarız
-
@Aksoylar-Medya bu linkler öldü ya değiştirmişler zaten şuan udemy de 450 video var zaten indirdiğiniz herşeyi kapsıyordur.
-
@Rhonster hocam öncelikle çok teşekkür ederim. elinize, emeğinize sağlık. forum'a dün sabah üye oldum ve akşama kadar sonradan eklemiş olduğunuz videolar da dahil olmak üzere tüm videoları indirdim. ölen linkler içinse; dün gündüz saatlerinde linkler sağlamdı. sizin paylaşımınıza erken rastlamam benim için çok iyi oldu. 496, 497 ve 498. videolar bende mevcut. bu videolar artık sizde yoksa seve seve yardımcı olurum, tekrardan teşekkürler.
-
@levanc ne demek ben teşekkür ederim. linkleri de paylaşırsanız ben ilk iletiye editlerim.
-
Emeği geçen herkesin eline sağlık. Gerçekten büyük hizmet.
-
@Rhonster kardeşim 496. video eksik sanki. Onu da yükleyecek misiniz acaba?
-
@azizk83 ilk ileti editli hocam oraya bakabilirsin.
-
-
@azizk83 belki yanlış adlandırmış olabilir ben check etmedim ama elde olan tüm videolar onlar sürekli güncellenip videoları sildikleri için kayıp eksik videoları temin edemiyorum güncelleme işini de bıraktım.
-
Şu an sizde son durum nedir,İngilizcenize etki etti mi
-
@Cycraft gibi sonuna kadar gitmedim cambly almıştım onla devam ettim
-
Cambly nasıl peki?
-
@Cycraft iyi hoca bulursan gayet iyi değiyor benim hocamı önerebilirim Mar. Isabel G.
-
@levanc hocam udemy den videoları indirmek için hangi programı kullanıyorsunuz? İnternet Download Manager yakalayamıyor.
-
@Rhonster, hocam bir şeyi merak ediyorum. anladığım kadarıyla bu programın iki farklı seti var. bir başlangıç bir de ileri seviye; mevcut indirme bağlantısında iki sette var mı yoksa sadece sıfırdan ileri seviye dosyaları mı?
-
@u23o evet sıfırdan ileri seviyeye
-
@Rhonster, içinde söyledi: Sıfırdan İleri Seviyeye İngilizce Eğitim
@u23o evet sıfırdan ileri seviyeye
teşekkür ederim hocam
-
Merhaba hocam bana lingustanın mp3 dosyaları lazım elinde olan mı aramadığım yer kalmadı şimdiden teşekkürler.
-
@Şiir-Adam lingusta bende var ancak mobil uygulama olduğu için ayrı bir dosya olarak kayıt etmene izin vermiyor. Her dersi ancak kayıt cihazı ile kayıt edersen olur.
-
Merhaba @Rhonster hocam. Mümkünse efendim, bu eğitim setinin de https://www.udemy.com/share/101Wpg3@ggltDvStHU-t6KC38azI2ANHOBvc76EIAlvS5oKPtt2PCKJ8R2OB1YZ3ufR-2ASOHA==/ rar yahut zip formatını yayınlarmısınız? Çünki önce yayınladığınız set 75 bin öğrenci tarafından alınmışken bu set 166 bin öğrenciden 4.6 yıldız almış, şu an en başarılısı bu udemy'de. Hangi uygulama ile bunu yaptığınızı yazarsanız size zahmet vermeden kendim de o uygulamaya ile udemiden kursları çekebilirim cihazıma. İyi günler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum