Amerika’da hemşire ya da ilaç firması çalışanı olmak(EB-3)
-
Arkadaşlar daha önce açıldı mı bu başlık bilmiyorum. Açıldıysa kusuruma bakmayın lütfen. Eşim hemşire ne gibi yollar izleyerek gidebiliriz. Yada aracı firmalar var mı ve ne kadar güvenilir? Daha önce bu firmalar ile giden oldu mu acaba ? İlaç firmalarında çalışan var mı aramızda özellikle yurt dışında çalışma koşulları ve başvuru süreçleri hakkında bilgi verebilecek var mı acaba?
Teşekkürler. Saygılar.
-
@CaglarDurak, içinde söyledi: Amerika’da HEMŞİRE yada İLAÇ FİRMASI Çalışanı olmak.
Arkadaşlar daha önce açıldı mı bu başlık bilmiyorum. Açıldıysa kusuruma bakmayın lütfen. Eşim hemşire ne gibi yollar izleyerek gidebiliriz. Yada aracı firmalar var mı ve ne kadar güvenilir? Daha önce bu firmalar ile giden oldu mu acaba ? İlaç firmalarında çalışan var mı aramızda özellikle yurt dışında çalışma koşulları ve başvuru süreçleri hakkında bilgi verebilecek var mı acaba?
Teşekkürler. Saygılar.
Selamlar. Şu başlıkta tartışmak daha uygun olur: https://yesilkartforum.com/forum/topic/112/amerika-da-hemşirelik/2?page=1
Evet, hemşireler RN lisansı alarak EB-3 ile doğrudan green card alabilir. Benim blogumda bilgiler var.
-
@knnrn şimdi ilanı gördüm burada birilerine belki yardımı olur tabiki de sen önce onay verirsen kaçak göçek mi yoksa yasal mı diye.

-
@ayvalik10 Evet, her şey yasal. Worldwide Healthstaff bildiğim bir ajans. Hemşireler için bu şekilde EB-3 yoluyla green card almak mümkün.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum