F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@ipeke ama benim Mart 2021. DQ tarihiniz benden sonra. Bana neden yok? 😪
-
@Esra-Esra Pazartesi ye bekleyelim derim sonra konsolosluk mail atarız
-
emin olmamakla birlikte bizim başvuru tarihimiz eylül 2019 du sizlerden daha önce belki onun etkisi olmuştur
-
Herkese merhabalar 2017 yılında yaptıgımız basvurumuz once kızımızın dogması sonra pandemı nedenıyle hep ertelendı ve bugun sonunda mulakat tarıhı ıcın maıl aldık. Suan 1 bucuk aylık bır kızımız var ve Almanyada ıkamet edıyoruz. Basvurudan sonra Almanyaya tasınmıstık. Bızım durumumuzda olan var ımdır acaba Almanyada yasadıgımız ıcın farklı belgeler gerekır mı?
-
@ipeke hımmm olabilir, DQ almış 2019 başvurularını temizliyor olabilirler ilk, mantıklı
-
Büyük bir ihtimalle
-
-
@Sefa-Koçakoğlu Maalesef gelmedi. Ben de şaşkınım
-
@ipeke registration ı tamamlayabildiniz mi? henüz konsolosluk registration ına ve medical tandevu almaya müsade etmiyor, 1-2 gün beklemeli sanıyorum anlmadım
-
@Esra-Esra evet her durumda ilk sizde sıra artık @horoz bu kadar bekledik
-
Arkadaşlar avukatım la görüştüm ona mail gitmiş benimde 22 ekim saat 8:45 için gelmiş ama bana mail gelmedi ekran görüntüsünü bana gönderdi
-
@horoz Hayırlısı olsun @Esra-Esra sizin de böyle bir durum olabilir mi? CEAC sistemden girip baksanıza dosyanız NVC de mi görünüyor ANKARA da mı, bizim artık ANKARA olmuş
-
@hulyaek ben denemedim henuz ama daha onceki arkadaslarin da sistem acilmasi biraz zaman almisti hatirladigim. Aldigimizda buradan haber veriyor olurum ben de
-
@horoz sizin ceac ta durum ne bende NVC yazıyo hala
-
@Esra-Esra bakmadım
-
@horoz rica etsem bakar mısınız?
-
Merhaba tekrar forumu takipteyim ama çok çözemediğinden ayak uyduramadım :D bana da bugün mail geldi
Interview Date/Time: OCTOBER 25, 2021 at 09:45 AMBu arada güncel belgeleri mi götürmemiz lazım yoksa onlara gönderdiğimiz belgeler yeterli mi ?
-
Bu ileti silindi! -
@Esra-Esra şuan dışardayım 2 saate bakmış olurum
-
@Ali-Veli-Ahmet gözünüz aydın çok sevindim sizin adınıza umarım mülakatinizda sorunsuz geçer.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum