F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@crazycells Eşim degilde kayınpederim sponsor olucak sorun olurmu ama yinede eşime hesap açıp hesabinda para göstereceğim
-
@Doncarleone merhaba benim bir bilgim yok malesef sorularınızla ilgili ancak ne kadar mantıklı olur bilmiyorum sadece fikrim var. Konsolosluğa mail atıp durumunuzu anlatıp onlara konsolosluğa gelmeden bir gün önce test yaptırıp negatif testimle girebilirmiyim şeklinde bir öneride bulunsanız tabi kurallar katı ancak olmaz denilen seylerinde bazen olduğunu duyduk bir ihtimaldir şansınızı deneseniz. Tabiki sadece bir fikir yazınızı okurken aklıma geldi paylaşmak istedim. Bol şanslar
-
@ecom tesekkur ederim onerilerinizi bir yazayim customer service ne der bilmiyorum.
-
@Doncarleone, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
sayin crazycells ve bilgili arkadaslar,
mulakatim ayin 23 uydu trye girisim 15 i olacak. 10 gun karantina zorunlulugundan dolayi iceri alinmayacakmisimim. yine mulakat gunu gitmedikden sonraki gun yeni bir viza randevusu schedule etmek mi zorundayim. yoksa ben oncesinden webde yapabilir miyim.daha once niyetim ispanyada kalmakdi, maddi detaylari minimimumda tutup berbat bes sene yasamaya razi olmadigimdan stop loss yapip biletimi aldim. oncesindenki hedefim yaza kadar calisip mulakati yaza almakti. simdi olay degisti bir an once gidip para kazanmak istiyorum. artik 30 yasindan sonra sunu alacagim ne kadar bunu alacagim ne kadar dusunmek istemiorm.
daha onceki maillesmeden sonraki konsolosluk cevabi
Dear Sir/Madam,
You can put in a request to reschedule an immigrant visa appointment 24 hours after your original appointment date through https://ais.usvisa-info.comAfter you register your original appointment date on this web site please click on "group actions" menu and select "Missed my appointment" and "send request". Please submit your reschedule request approximately two months prior to the date you will be able to travel to Turkey for your interview. The requests coming through this web site will be evaluated by the Consular Section.
@Doncarleone
Ucak tarihinizi mulakat tarihiniz ve karantina suresine gore almanizi tavsiye ederim.
Maalesef mulakat tarihiniz gecmeden yeni bir tarih alamazsiniz ve gocmen vize basvuru tarihinizi siz belirleyemezsiniz. Eger mulakata giremezseniz, mulakat gunu gectikten sonra AIS'ten yeni bir mulakat tarihi istemelisiniz, konsolosluk kendi takvimine gore size yeni bir mulakat tarihi verip bunu size bildirecek. Fakat konsolosluk yeni tarihi birkac ay sonrasina da verebilir, bilginize.
-
@Recep-Toraman, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
@crazycells Eşim degilde kayınpederim sponsor olucak sorun olurmu ama yinede eşime hesap açıp hesabinda para göstereceğim
O problem olmaz. Eger kayinpederiniz ABD'de yasiyorsa ve ABD vatandasiysa (veya GC sahibi) o durumda size ve esinize mali sponsor olabilir.
-
@crazycells teşekkür ederim
-
@Ali-Veli-Ahmet
Teşekkürler ☺️ DQ tarihi 10-Sep-2020 gözüküyor -
@hulyaek
nüfus kaydını ne olur ne olmaz diye tercüme ettirip noterden onaylattırdım ,cevabı geç görmüşüm maalesef 🙃 Çok teşekkürler 🙏🏻 😊 -
@Ali-Veli-Ahmet Bu ay size randevu verirler sanırım. 🤔
-
@Esra-Esra hımmmm olabilir, çünkü Eylul 2020 DQ ye verdilerse randevu Eylül 2021 e, Ekim-Kasım DQ lerde hızlanabilirler. Son 2 ayda birden Mart 2020 den Eylül 2020 ye geldiler. Hadi hayırlısı
-
@hulyaek Vallahi benim kırmızı çizgim sizsiniz. Ne zman size randevu verilir ben de o zaman alnımın terini şöyle bi' rahatlayıp silerim. :)
-
@Esra-Esra görsek artık biz de o günleri :)
-
Merhabalar herkese, benim durumum hakkinda sizi bilgilendireyim. 23 Eylul'e randevu verilmisti ama kisisel nedenlerden dolayi avukatim araciligiya erteleme talebinde bulunmustum bir taraftan da yeni randevunun cok gec bir tarihe verileceginden endise ediyordum. Bu sabah gelen emailde randevu tarihimin 4 Ekim olarak degisitirildigi bildirildi.
Vize tarihi bekleyenlere en kisa zamanda randevu verilir insallah. Gelecek hafta randevusu olanlara da bol sanslar... -
Merhaba ,
Eşim green card sahibi ABD de yaşıyor.
PD:18.02.2020
Approved Date:21.02.2020 ve sonrasında hiç bir gelişme yok CA center .umarım hızlı ilerler artık -
Herkese merhaba. California Service Center processing times kontrol ettiğimde hergün 1 gün 1 gün şekşeklinde ilerliyor. Biz başvurumuzu 29 Ocak 2021'de yapmıştık ve eğer bu şekilde ilerlerse ilk aşamaya dahi 2 yıl sonra geleceğiz gibi görünüyor. Bu şekilde hergün 1 gün ilerlemesi normal mi?
-
@Esra-Esra valla ne güzel olur biliyor musunuz 😃 inşallah bir an önce hayırlı haberler alırız hepimiz 🤚🏻
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@Seher-Gürel Benim simdiye kadarki gozlemim otomatik olarak hergun birer gun ilerliyor. Yani pek gercek veriye dayanmiyor. Ama her ayin belirli bir gunu genellikle vize bulteninin yayinlandigi zamanlar orada da gercek verilere dayali bir degsiklik oluyor. Bu bazen geriye gidis de olabiliyor tabi. Sonra tekrar otomatik olarak birer gun seklinde ilerliyor.
-
@mydream Anladım yani bir süre sonra güncelleme olunca gerilemeden ziyade ilerleme olmasını umut edebilirim en azından. İçimi rahatlattınız, çok teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum