Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika da kendi Arabanı nasıl satabilirsin private seller olarak bilen var mı aşamaları?

Ehliyet ve Araba
2 2 294 2

• Amerika da kendi Arabanı nasıl satabilirsin private seller olarak bilen var mı aşamaları?

• For sale olarak bir platformda, mesela FB marketplace, ilan verin. Alici ile anlastiginiz zaman, tek yapmaniz gereken title imzalamak ve odemeyi almak. Plakanizi cikartip almayi unutmayin. Gerisi alicinin meselesi... Sene sonunda vergi beyani yaparken, arac satisindan aldiginiz parayi, eger bu satisdan kar elde etmisseniz, capital gain olarak gostermeniz gerekir.

Benzer Başlıklar

• Arabanız çalındıktan sonra yaşayacağınız süreçler

Taşındı Ehliyet ve Araba
    8
    2 Oy
    8 İleti
    682 Bakış
    Onur omurO
    Geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim. @crazycells başlığı telaşla açmıştım. Teşekkürler. @Richmond bey size yazdım mesaj olarak
  • TLC License nedir nasıl alınır ?

Ehliyet ve Araba
    7
    0 Oy
    7 İleti
    1k Bakış
    M
    NY’ta taxi, über, Lyft gibi isleri yapmak icin sahip olman gereken plaka ve ehliyet fakat son 2-3 senedir TLC plakalar verilmiyor ama TLC ehliyet alabilirsin.
  • Amerika'da sıfır model araba almak

Ehliyet ve Araba
    10
    1 Oy
    10 İleti
    5k Bakış
    celicaC
    Guzel hazirlanmis bir ikinci el arac onerisi tablosu. [image: fIf7a4h.jpg]
  • Amerika'da kullandığın aracı satmak?

Taşındı Ehliyet ve Araba
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @freelander rica ederim, ben tasidim... "Ehliyet ve Araba" kategorisini, "Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam" basliginin altinda bulabilirsiniz... Ilgili oldugu icin su konuyu da belirteyim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/144/amerika-da-ikinci-el-araba-almak sizin sordugunuz soruya cevap olarak, benim bildigim sadece "letgo" adli bir application var. Maalesef bu tur konularda cok bilgim yok, bilgisi olan arkadaslar daha net ve ayrintili cevap verirler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k