Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Acil yardima ihtiyacim var. Mulakat Yeri Degisikligi

• Merhabalar herkese, ben 2021 taliilerindenim case numaran 6xxx.

Normalde mulakata kanada’da girecektim fakat kanada konsoloslugu halen green card vizesi basmadigi acilmadigi mulakat tarihi vermediler, ve ben turkiyeye geldim 1 ay once.

Dosyami ankara konsolosluguna tasitip mulakata girebilmeye calisiyorum ilk mail’imi 2 gun once gonderdim, hic bir bilgim yoktu boyle olacagindan o yuzden geciktim.

Sizce ne yapabilirim daha baska?

Soyle bir mail attim ve ozel bilglerimide yazdim ;

Dear Officer,
    I was living in Canada due to my education and my case was assigned to US Embassy in Montreal, Canada.
    I am now living in Turkey since last month due to end of my studies and I kindly request you to transfer my case to US Embassy in Ankara.
    I have contacted KCC and they informed me to contact you due to my documents approved already.
    Thank you.

• @ErenPekkol her sorunuz için böyle başlık açamazsınız üzgünüm ilgili başlık altında sormalısınız sorunuzu
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari

Benzer Başlıklar

• mulakat mailinde anlaşılmayan madde

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    440 Bakış
    crazycellsC
    @muhendis87 mulakat mailinde anlaşılmayan madde içinde söyledi: mülakat mailimiz geldi fakat oğlumla ilgili istenen belgeler kısmında aşağıdaki gibi bir madde yazılmış ve üzeri sarı markalama yapılmış *DS260 form(electronic submission),Please complete an electronic visa application ds260 formunu 9 aylık oğlum içinde göndermiştim completed yazıyordu formda burada ne demek istiyor. mulakatla ilgili sorularinizi su konuda sormalisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri
  • 15000$ altında paran varsa

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    11
    0 Oy
    11 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @flyingmanusa 15000$ altında paran varsa içinde söyledi: @crazycells belge için çok teşekkür ederim. Bir de kaç bin dolar götürsem tam anlamıyla iyi olur? yani ilk 2-3 ay işssiz gezerim diye yanımda para olması lazım. Bence de Turkiye'de iyi bir egitim alip, master ve doktora icin gelip daha sonra ABD'de calismaniz cok daha iyi bir yol olur. Zaten master/doktora sonrasi 2 yila yakin calisma izniniz oluyor, genelde o sirada bir bir is bulmadan gelecekseniz, biraz da geleceginiz sehirdeki yasamin ucuzluguna gore sizi idare etmesi icin 7500-10.000$ civari bir para ile gelmenizi tavsiye ederim. Bu para ile uzun bir muddet kendinizi yasatabilirsiniz.
  • 1 Oy
    6 İleti
    1k Bakış
    emirgencoE
    @Onul onlar sizi zaten ankaraya yonlendiriyor. Istanbulda olmuyor Zaten otomatik sistem ankaraya tasiyacaktir
  • Yardim edin arkadaslar

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card
    19
    0 Oy
    19 İleti
    11k Bakış
    L
    @smesut teşekkür ederim artık ayrıntılı bir analiz yapmak gerekiyor
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

35

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k