Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Detaylı aşamalar

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    201k Bakış
    K
    @turkeycel 27 icin bitti artık. Boşuna polyanna olmaya gerek yok. Ama inşallah 28 açılır ekimde
  • DV2022 Aşamaları

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    98
    1
    13 Oy
    98 İleti
    5k Bakış
    crazycellsC
    Su basliktan devam edebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları
  • Green card bankada para mevzusu

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    214
    1 Oy
    214 İleti
    39k Bakış
    KalpK
    @T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
  • Adli sicil kaydındaki suçlar ve göçmen vize görüşmesi

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    826
    1 Oy
    826 İleti
    86k Bakış
    Talha FurkanT
    @isenturk hocam benim sürece bakabilirsiniz aynı davalardan yargılandım ve hüküm giydim. Arşiv kayıtlı adlı sicil belgenizde herhangi bir mahkeme kaydı çıkmıyorsa hiç kurcalamayın. Eşim beraat etmişti. Arşivli kayıtta herhangi birşey çıkmadığı için onunla ilgili süreçten bahsetmedim ve problem olmadı. Ama benim kayıtlar olduğu için bahsettim ve mahkeme evraklarımı sundum sonuç ekstra incelemeye kaldım. Herhangi bir sorunuz olursa yardımcı olurum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k