Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Almanya veya Avrupa ülkeleri için Ulusal Vize Danışmanı Önerisi

Taşındı İlan ve Duyuru
1 1 99 2

Benzer Başlıklar

• 9-11 Eylül arası New York Uygun Fiyatlı Otel/Airbnb Önerisi

İlan ve Duyuru
    3
    0 Oy
    3 İleti
    200 Bakış
    J
    @serdareskici, içinde söyledi: 9-11 Eylül arası New York Uygun Fiyatlı Otel/Airbnb Önerisi New Jersey'de kalıp git gel yaparım derseniz Edgewater'da Homewood Suites by Hilton'u öneririm. Fiyatı birçok otele göre makul. Odalarda mutfak mevcut ev konforunda. Otelin önünden otobüs geçiyor ve manhattan a ulaşım çok kolay. Ayrıca diğer 2 avantajı araç kiralayacaksanız otoparkı ücretsiz ve kahvaltı mevcut. Teşekkür ederim cevabınız için. Otelden NY merkez 30 km gözüküyor. Siz bu otelde konakladınız mı ? Otobüsün ücreti ne kadar ? Şehir değiştirdiğimiz için ücret ona göre yüksek olabilir diye düşündüm ondan soruyorum. Bir de akşam otele dönüşte her saatte oluyor mu sık aralıklarla ?
  • Ülkeler ve Şehirler Arası Cenaze Nakil Yapmak İsteyen Üyelerimiz İndirim

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    90 Bakış
    Z
    Herkese iyi forumlar. Şirketimizi yeni kurduk. Şirketimiz cenaze nakil alanında hizmet vermektedir. İhtiyaç dahilinde bizi aradığınız da forumdan aradığınızı söylerseniz ona göre indirim yapabiliriz :) Herkese iyi forumlar.
  • ABD'de Ulusal Müze Günü (18 Eylül 2021 Cumartesi)

İlan ve Duyuru
    4
    1
    13 Oy
    4 İleti
    231 Bakış
    crazycellsC
    @Rüzgar merak etmeyin sayin @Rüzgar , her yil oluyor bu... ilgi bekledigimden cok oldu :) o nedenle bundan sonra da boyle aktiviteleri foruma aktaracagim...
  • Almanya Yeni Sağlıkçılarını Bekliyor

İlan ve Duyuru
    33
    1
    4 Oy
    33 İleti
    2k Bakış
    RhonsterR
    @musty Staffus o şirket ben ailevi sebeplerden dolayı son dakika sözleşmeyi bozmak zorunda kaldım ama tavsiye ederim eğer Almanya istiyorsanız.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

6

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k