DV2021 Bekleme Odası
-
@Elchina, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba 5 ağustosa konsolosluk randevu bilgim geldi. Sağlık muayenesi almaya çalışırken karşıma başvuru kategorisi çıktı ve burda kafamı karıştıran bir durum oldu. Kategori olarak immigrant mı seçmeliyim diversity mi? Kurum tatile girdiği için telefonlara bakan da yok ne yazıkki. Diversity diye düşünüyorum ancak yanlış birşey yapmamak adına da danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler dönüş ve bilgi için.
diversityolarak secin. -
@Çağatay-Akyazı, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
süper arkadaşlar çok teşekkür ederim ya gerçekten rahatladım.
simdiden hayirli olsun.
esinizin saglik raporunun tamamlandigindan emin olmaniz yeterli. Daha sonrasinda -yukarida arkadaslarin da dedigi gibi- bebeginiz vize olmadan ABD'ye giris yapabilir. Ilk girisi yaparken vize tarihini gecirmeyin.
-
@Ercan-Tasbasi, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Şu anda evrak maili aldım işleyişi bilmiyorum evrak göndermiş ve onay almış kişiler bilgi verirse çok sevinirim teşekkür ediyorum şimdiden
sürecinizi imzaniza taşır mısınız lütfen?
cn'nizi bilirsek ilerlemeyi takip edebiliriz. -
Merhaba, Kentucky evrak onayi verme konusunda motoru durdurmus olsa da Kentucky'den bir mailime cevap geldi. Ve verdikleri cevapta esasinda benim icin olumlu olan bir sey olmasa da bu sefer nadir bir sey oldu. Ve ezber ve robotik bir taslakla mailime cevap vermek yerine biraz da olsa insani bir mail atmislar. Iyimser oldugumu dusunebilirsiniz ama birilerinin kulaklarini cektikleri ve bunun davalardan oldugu belli oldu.
En azindan ilk 10,000 deki bazi arkadaslarimiz konsolosluk sansini elde etti. Elimizden geleni yapmaya, calismaya devam. El birligi ile umarim ki cok daha fazla kisinin ayni sansi elde etmesini saglayacagiz. Insanlarin gorece daha iyi niyetli oldugu su gunlerde hakkinda iyi sonuclar getirecek herkes bu sansi elde etsin.
Sevgi ile kalin,
Edit: Evrak onayi noktasinda sordugum soruya dogru ve nazik cevap aldim. Kibarca onlara biraz daha fazla zaman vermemi istediler (sanki az uzatmislar gibi). Bu isleri ellerinden geldigince adaletli yapmaya calistiklarina dair birtakim baska bilgilerle birlikte. Dedigim gibi hep sordugum soru ile ilgisiz uzun taslaklar atarlardi bu sefer en azindan bu kadarini yaptilar. Kaldi ki cevap yazdiklari mailimde adaletsiz olduklarindan vesaire bahsediyor olmama ragmen. @infant27
-
@fortuneormisfortune merhaba hocam mailin içeriğini bizlerle paylaşırmısınız ?
-
@fortuneormisfortune dun itibariyle 9900'de olan bir arkadaşımız evrak onayı aldı. muhtemelen ilk gelecek onaylar 10K'lardan arkadaşlarımıza olacaktır. size verdikleri cevap da sanırım bunun bir göstergesi. size yaklaştık, az daha zaman verin onaylayacagiz minvalinde. umarim en kisa sürede mülakat alirsiniz.
*bu arada 10K'da mülakat alan arkadaşımız surecin hemen başında onay aldığı için mülakat aldi, tıpkı 34K'da mülakat alan gibi. sıralı sistemde mülakat alan son cn, 8950lerde.
-
Selam. Ben bu hesabi kiz arkadasim icin actim. Kendisi Azerbaycan vatandasi ve 2021 talihlisi. CN 12 binlerde. Evrak onayi Nisan ayinda geldi. Ama hala mulakat tarihi gelmedi. Eger mulakat alabilirse Gurcistan- Batum`da ki Amerikan konsolosluguna cagrilacak. Kontrol ettigimde en son mulakata alinan CN 3600 lerde. Acaba bu sureci hizlandirmanin bir yolu var mi? Ve sizce mulakat tarihi alma sansi var mi? Simdiden cok tesekkurler.
-
@Ismail-cem-Urumoglu merhaba. gördüğüm kadarıyla evrak onayınız da var, şuan sadece mülakat bekliyorsunuz. ne yazık ki gurcistan cok yavas çalışıyor ve az dv dosyası kabul etti. bu yuzden de yüksek numaralara mülakat riski oluşturuyor. tek ihtimal dosyasın, oturum izni olan ve fiilen ikamet ettiği bir konsolsoluga taşıması ama o da şu kısıtlı sürede ne yazik ki çok zor. beklemekten baska çareniz yok. umalim ki eylül ayı için daha fazla mülakat talep etsin gurcistan..
-
''Based on the statement from government's filing in Goodluck Friday, it appears unlocking the DS-260 after being DQ-d could delay the adjudication of an individual application. Thus, only request unlock if absolutely necessary.''
**Meali:**''Hukumetin Goodluck davasindaki cuma verdigi beyanata dayanarak, gorunen o ki evrak onayindan sonra DS-260 actirmak bireysel bir basvurunun mahkeme emrinde gecikmeye sebep olabilir. Boylelikle, sadece kesinlikle gerektiginde DS-260 actiriniz.''
Forumda ilgili olacak bir iki yere daha yazacagim ki son donemece girdigimiz bu donemde kimse bir kazaya kurban gitmesin. Verilen emeklerden sonra hakkinda hayirli olacak herkes vize gorusmesine katilsin.
-
@fortuneormisfortune Bilgilendirme için teşekkürler hocam.
-
@gucarslan Selamlar. DV2021 telegram kanalına ben de katılabilir miyim acaba?
-
@Max özel mesajla bilgi verdim size.
-
@gucarslan merhabalar. Telegram kanalına beni de ekliyebilir misiniz?
-
@ayzek09 DV2021 kazananı mısınız?
lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. -
@gucarslan EB1 vizesi. Faydalı olacak paylaşımlar yapıldığını düşünmüştüm.
-
@ayzek09 grup sadece DV kazananları için maalesef ve sadece DV paylaşımları yapılıyor.
EB için süreci forumdan takip etmenizi rica ederim. -
Mülakat açısından benzer süreçler geçiyor EB alanından başvuranlar da, faydalı bilgiler edinebiliriz Telegram grubundan. Bence bu uygulamanızı gözden geçirmeniz faydalı olabilir. Sevgiler...
-
@afrasiyab baktığınızda mülakatlar zaten hep aynı geçiyor.
ama DV süreci KCC ve ne yazık ki davalarla birlikte devam eden bir süreç olduğundan EB ile ciddi farklılıkları var. zaten bütün sıkıntı mülakata gelene kadar geçen süreç DV'de.
KCC prosedürleri, DoS güncellemeleri vs. faydalı olacağını düşünsek bir dk beklemez dahil ederiz sizleri ama çok ciddi farklılıklar var süreçte. -
@gucarslan SSN'in gönderileceği adres konusunda sıkıntı yaşamıştık. Houston forumda insanlar telegram'da adres paylaştıklarını belirtmiş o nedenle sormuştum. Mülakat süreci gelinceye kadar gruba katılmayı farklılıklar nedeniyle talep etmemiştim ama olsun sıkıntı yok. Hallederiz.
-
@gucarslan Selamlar. Telegram grubuna beni de dahil edebilir misiniz? Tesekkurler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
49
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum