Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerikada surgical technician olarak çalışmak?

Taşındı Sağlık Sektörü
8 4 1.5k 2

Benzer Başlıklar

• Kimyager olarak çalışmak

Sağlık Sektörü
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @EsmaY akreditasyon konusunda genel bilgiler icin su basligi da incelemenizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/206/amerikan-üniversiteleri-akreditasyonu
  • CVS’te Pharmacy Technician olarak calismak

Sağlık Sektörü
    34
    20 Oy
    34 İleti
    2k Bakış
    E
    Merhaba Sedef Hanim, bu postu paylasali baya olmus umarim gorur ve cevaplarsiniz. Ben ptcb sertifikasini yeni aldim 2 ay kadar once. Onumuzdeki ay haftada bir ecza deposunda tekniker olarak ise baslayacagim. Benimde hedefimde bir muddet burda kalip tecrube edinip bir hastanaye gecmek, sizden ricam tecrube ve onerilerinizi dinlemek. Tesekkurler simdiden.
  • Amerikada Bakıcılık

Taşındı Sağlık Sektörü
    5
    0 Oy
    5 İleti
    275 Bakış
    hadi-BEH
    @MySea, içinde söyledi: Amerikada Bakıcılık @hadi-BE Bende ilk basta "bakircilik" diye okudum 😁 😂😂
  • Amerikada Laboratuvar Yöneticisi olmak

Sağlık Sektörü
    10
    2 Oy
    10 İleti
    2k Bakış
    E
    @MySea teşekkür ederim olur tabi ulaşmaya çalışırız Mine hanıma da belki o da fikir tecrübe paylaşımı yapar bizimle
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k