DV2021 Bekleme Odası
-
@Sono arkadaşın o mailde gördüğüm benim dvlottery kontrol sayfasında ki yazıymış.
https://dvprogram.state.gov/ESC da olan yazıymış , aklımda mail olarak kalmış yanlış alarm kusura bakmayın. :face_with_hand_over_mouth:
Onay e-maili sadece bir önceki mesajda olan arkadaşın yazdığı gibi mi oluyor yoksa başka formatları da var mı ?"Your case will not be scheduled for an interview appointment until a visa number is available, you have submitted a complete and valid DS-260 application for each family member, and you have provided copies of all required documentation to the Kentucky Consular Center (KCC). You will receive document submission instructions by e-mail after KCC processes and accepts the DS-260 application forms for you and any accompanying family members. You can see a list of required documents that you will need to provide at https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-prepare-supporting-documents.html. If you are scheduled for an interview, you will receive an e-mail notification message. These important e-mails will be sent to the email address you provided on your initial application. Notify KCC at [email protected] if your e-mail address changes to ensure you receive all notifications regarding your Diversity Visa case."
Bana en son gelen soru sorduğumda ki mail ;
The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email. This email address, [email protected] is for case-specific Diversity Visa inquires only. If you would like to check the status of your entry, please do so at www.dvlottery.state.gov/ESC. This website is the definitive means of determining whether or not you were selected for possible further processing. You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV program.
For inquiries about specific cases, please ensure that you have included your case number, first and last name, and date of birth with your inquiry. If this information is not provided or is inaccurate, KCC will be unable to process your inquiry.
For other information and to view frequently asked questions, please visit the Department of State Website at www.travel.state.gov. Under the Visas section, select Diversity Visa (DV) Lottery Program and then select Instructions for the Diversity Visa lottery year you entered. The frequently asked questions can be found at the bottom of the instructions.
Thank you for contacting KCC.
-
merhabalar. "Required Entry Status Check for DV Submission" başlıklı maili aldım. Sanırım mülakat tarihi almam için gereken mail bu. Ancak bağlantıdan girdiğimde ne yapacağımı anlamadım. Greencard'ın çıkıp çıkmadığını öğrendiğim sayfadayım. Burada da ilk gün gelen mektubun aynısı var. Bundan sonraki aşama nedir?
-
@Ali-Tros-Karaca yine aynı siteye girip mülakat tarihinizi öğreneceksiniz.
size mail de gelecek zaten. mülakatınız şimdiden hayırlı olsun.. -
This post is deleted! -
Merhaba DV2021 icin telegram kanalina katilabilir miyim? Tesekkurler
-
@oguzhan_yilmaz özel mesajla bilgi verdim size.
-
Arkadaşlar merhaba,
Covid-19 pandemisinden ötürü Mayıs 2020 yılında Türkiye'ye dönmek zorunda kalmıştım ailemle beraber. Şimdi Temmuz'un 3.haftası geri dönmek için hazırlık yapıyoruz, fakat 1 yılı geçtiği için Amerika'ya girişte ne olacak bitecek bilmiyorum.Bilgisi olan arkadaşlardan yazabilecek varsa çok makbul geçer,
Teşekkürler,
C. -
@Cihangir-KARABAGCI merhaba. aynı iletiyi bir çok başlığa yazıyorsunuz..
ilgili başlığa zaten yazdınız, ilk müsait zamanda cevaplanacaktır. -
@gucarslan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Cihangir-KARABAGCI merhaba. aynı iletiyi bir çok başlığa yazıyorsunuz..
ilgili başlığa zaten yazdınız, ilk müsait zamanda cevaplanacaktır.Bildirim için çok teşekkür ediyorum, dediğiniz konuya daha fazla özen göstereceğim.
Çok teşekkürler,
C. -
@crazycells rica etsem beni yönlendirebilir misin,
C. -
Merhabalar
https://savediversityvisa.org/daily-visa-statistics/
Henüz KCC evrak isteğinde bulunmadı, fakat yukarıdaki adresre EU33700 Max CN olarak görüyorum, ilk açılışta bu EU00900'lerdeydi.
Bu numaradan geri olmasına rağmen hala KCC evrak isteği almayan var mıdır? -
@Cihangir-KARABAGCI, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@crazycells rica etsem beni yönlendirebilir misin,
C.Sorunuzu su baslikta sormaniz en uygunu olur:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri
Basligin ilk iletilerini okumayi da unutmayin lutfen.
-
@misezi, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhabalar
https://savediversityvisa.org/daily-visa-statistics/
Henüz KCC evrak isteğinde bulunmadı, fakat yukarıdaki adresre EU33700 Max CN olarak görüyorum, ilk açılışta bu EU00900'lerdeydi.
Bu numaradan geri olmasına rağmen hala KCC evrak isteği almayan var mıdır?bilgilerinizi imzanizda goremiyorum.
Evrak istegi gelmemis olsa bile evraklari hazirlayip KCC'ye gonderin.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3423/dv2021-mulakat-deneyimleri
-
Arkadaslar selamlar, simdi benim anladigim kadariyla suana kadar sadece ilk 900 kisiye mi randevu verildi?
-
@harikaerif bu hangi kritere göre sorduğunuza bağlı..
detaylara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.https://savediversityvisa.org/daily-visa-statistics/
bu arada onay aldığınızı görüyorum, mülakat almadınız mı?
-
@gucarslan çok özür dileyerek soru soracağım size :). ben evrak talebini ilettim. ancak daha sonra bana bir onay maili gelmedi henüz. bunun için tekrar mail atmam mı gerekir şu aşamada ? bir çok arkadaş baskı kurmuş sanırım takip edebildiğim kadarı ile
-
@huseyinbarni evet. aynı durumu ben de soracaktım.
-
@huseyinbarni, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@gucarslan çok özür dileyerek soru soracağım size :). ben evrak talebini ilettim. ancak daha sonra bana bir onay maili gelmedi henüz. bunun için tekrar mail atmam mı gerekir şu aşamada ? bir çok arkadaş baskı kurmuş sanırım takip edebildiğim kadarı ile
deneyebilirsiniz ne yazık ki bunun hiçbir faydası olmuyor :(
KCC şuan onaylar konusunda cidden fişi çekti gibi.. tek yaptıları sessiz kalmak ve yeri geldiğinde mülakat dağıtmak.umarım bu ay sonunda mülakat dağıtımı yine geçen seferki gibi olur.
beklemekten başka çaremiz yok kısaca.. @saravakos -
@huseyinbarni tam 4 kere mail atmışım Kcc asla cevap ve onay vermiyor hala bekliyoruz ...
-
Arkadaşlar merhaba, fikir almak için bir soru sormak istiyordum. Öncelikle Goodluck davacısıyım, Case No 12k ve belgelerim hala onaylanmadı. Dosyamın Almanya'ya transferi söz konusu fakat bildiğiniz üzere Ankara mülakat vermeye başladı ve Eylül ayına verecekleri mülakatlar için daha onaylı dosya yok denebilcek kadar az. Önümüzdeki 2-3 hafta içinde onaylayıp Eylül ayına randevu vermeye başlarlar diye düşünmek istiyorum ama tabiki de bu süreçte hiçbir şey belli değil. Sizce Almanya'ya dosya transferi yapmalı mıyım yoksa beklesem olur mu?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
Çevrimiçi Kullanıcılar
7
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum