Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

İş İlanı/ Nj

• Legrin llc. olarak 2006'dan bu yana Amerikadaniste.com ile Amerika'dan Türkiye'ye güvenli online alışveriş hizmeti sağlıyoruz.
    Ofisimiz Clifton, New Jersey'de yer almaktadır.
    Aramıza katılacak Kargo Operasyon Yetkilisi ekip arkadaşları aramaktayız.
    Pozisyonda deneyimli kişiler Supervisor adayı olarak da değerlendirilecektir.

Temel görev tanımı:
    Depoya gelen paketlerin teslim alınması ve üye hesaplarina doğru bir sekilde bilgilerinin girilmesi/tanımlamalarının yapılması,
    Paketlerin depoda uygun yere yerleştirilmesi/muhafaza edilmesi,
    Oluşturulan siparişlerin üyelere gumruk regülasyonlarına uygun sekilde yönlendirilmesi/sevk edilmesi,
    Paketlerin araca yüklenmesi,
    Deponun düzenli tutulması
    Aramıza katılacak arkadaşlarda;

Takım ruhu,
    Güvenilirlik,
    Çeviklik,
    İletişim gücü arıyoruz!

Çalışma Koşulları:

Çalışma günleri
    Hafta içi: 9 am- 6 pm

Cumartesi günleri: Dönüşümlü olarak: 9 am-1:30 pm ( iki haftada bir)

Çalışma ortamı:
    Çalışan mutluluğuna ve sağlığına önem veren bir firma olarak, şirket içi etkinliklerimize ve özel gün tebriklerine özen göstermekteyiz.
    Başvuru yapmak isteyenler [email protected] mail adresinden İnsan Kaynakları yetkilileri ile iletişim kurabilir.

• @Tgbyldz Size bu is icin forumda yonlendirdigim arkadastan olumlu haber cikmadi galiba?

• @MySea ne yazık kı kendisine ulaşamadım

• @Tgbyldz Anladim, malesef bana da o zamandan bu yana birsey yazmadi.

• ⭐⭐⭐

shopbyamex icin de operasyonu siz mi yurutuyorsunuz?

Benzer Başlıklar

• İş İlanı Nj

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    1
    3 Oy
    1 İleti
    159 Bakış
    TgbyldzT
    Legrin llc. olarak 2006'dan bu yana Amerikadaniste.com ile Amerika'dan Türkiye'ye güvenli online alışveriş hizmeti sağlıyoruz. Ofisimiz Clifton, New Jersey'de yer almaktadır. Aramıza katılacak Kargo Operasyon Yetkilisi ekip arkadaşları aramaktayız. Pozisyonda deneyimli kişiler Supervisor adayı olarak da değerlendirilecektir. Temel görev tanımı: Depoya gelen paketlerin teslim alınması ve üye hesaplarina doğru bir sekilde bilgilerinin girilmesi/tanımlamalarının yapılması, Paketlerin depoda uygun yere yerleştirilmesi/muhafaza edilmesi, Oluşturulan siparişlerin üyelere gumruk regülasyonlarına uygun sekilde yönlendirilmesi/sevk edilmesi, Paketlerin araca yüklenmesi, Deponun düzenli tutulması Aramıza katılacak arkadaşlarda; Takım ruhu, Güvenilirlik, Çeviklik, İletişim gücü arıyoruz! Çalışma Koşulları: Çalışma günleri Hafta içi: 9 am- 6 pm Cumartesi günleri: Dönüşümlü olarak: 9 am-1:30 pm ( iki haftada bir) Çalışma ortamı: Çalışan mutluluğuna ve sağlığına önem veren bir firma olarak, şirket içi etkinliklerimize ve özel gün tebriklerine özen göstermekteyiz. Başvuru yapmak isteyenler [email protected] mail adresinden İnsan Kaynakları yetkilileri ile iletişim kurabilir.
  • Sponsor veya iş Teklifi Mektubu alma

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    41
    0 Oy
    41 İleti
    6k Bakış
    A
    @blackrosa
  • 0 Oy
    15 İleti
    3k Bakış
    MySeaM
    @rasul1995, içinde söyledi: 2800 TL Kötü ve Garanti Yaşam vs 3500 TL Maaşlı Yormayacak İş vs Green Card @freeworld Eğer hafta sonları sevdiğiniz bir işte çalışıyorsanız ve fazla çalışma karşılığında da ücretini alıyorsanız, sosyalleşmek için başka bir ülkede daha fazla şansınız varsa ve monoton yaşamanın mümkün olmadığı bir ülke olan Amerika'da yaşıyorsanız kesinlikle mutlu olursunuz. Benim sıkıntım işimi sevmiyorum, bu tüm hayatı etkileyen bir şey. Ancak garsonluk yapsam, karşılığını alsam, çok çalışsam ama mutlu olsam beni etkilemez ki. Ne bileyim. Olay biraz nereye çeksek oraya gidiyor gibi :) Bugün rüyamda zaten green card'ın çıkmadığını gördüm. Kabus gibiydi. Zaten %99 çıkmayacak, biliyorum ama yine de insan üzülmüyor değil ya, rüyaya müdahale edemiyoruz o yüzden :D Inanin Amerika'da hayat bircok kisi icin Turkiye'den daha monoton. Nedeni ise haftanizin buyuk bolumu yolda ve calismakla geciyor. Turkiye'deki gibi cat kapi aksam komsuma gideyim, cikip cafede takilayim olayi cok zor. Cevrenizde takilabileceginiz cok fazla arkadasiniz yoksa, zaman harcayacaginiz hobileriniz yoksa, daha monoton bir hayat buradada var...
  • Dolandırıcılara dikkat şuan iş başındalar

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    3 Oy
    2 İleti
    577 Bakış
    crazycellsC
    @v25kta Dolandırıcılara dikkat şuan iş başındalar içinde söyledi: Arkadaşlar lütfen çevrenize duyurun bende az önce sosyal medyada karşılaştığım birinin dolandırılması üzerine öğrendim. Sizi konsolosluktan aradığını iddia edip green card ı kazandınız deyip 190 lira ücret yatırmanızı isteyen uyanıklar peydah olmuş. Malesef yatıranlar var. Gelip forumu kontrol eden araştıran uğraşan insanlar zaten düşmez bu tuzağa forumu takip etmeyen çevrenizde başvurduğunu bildiğiniz insanlara lütfen uyarı mesajları atın. Sizi bu şekilde arayan olursa şikayette bulunun. Para kazanmak zaten zor bide kazandığı parayı bu hırsızlara kaptıran olunca üzülüyorum gerçekten. bilgilendirme icin tesekkurler. Dikkatli olmak lazim...
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k