Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

NJ İş İlanı

İlan ve Duyuru
4 3 632 3

• 📣 İş İlanıdır: Clifton/NJ'de bulunan ofisimizin kargo operasyonlarında görev alacak "Kargo Operasyon Görevlisi ve Kargo Operasyon Sevkiyat Elemanı" arayışımız mevcuttur. Çalışma izni gereklidir. Aramıza katılacak arkadaşlarda "takım ruhu, güven duygusu, hız, iletişim gücü" arıyoruz! İlgilenenler [email protected] mail adresinden benimle iletişim kurabilirler. Güzel ve sağlıklı günler dilerim.👍

• @Tgbyldz merhaba. ilanla ilgili daha fazla detay verebilir misiniz rica etsem?
    ehliyet gerekliliği, tecrübe, çalışma saatleri, taşınacak / sevkiyatı yapılacak yük vb.
    bu sayede daha net geri dönüşler alabilirsiniz.
    teşekkürler!

• @gucarslan
    Çalışma saatleri: Haftaiçi 9 am- 6 pm
    Haftalık 40 saat üzeri over time.
    C.tesi günleri 9am: 1:30 pm (iki haftada bir)
    Tecrübeli, tecrübesiz farketmemektedir.
    Ehliyet gerekliliği aranmamaktadır.

Temel görev tanımı:

-Depoya gelen paketlerin teslim alınması ve üye hesaplarina doğru bir sekilde bilgilerinin girilmesi/tanımlamalarının yapılması
    -Paketlerin depoda uygun yere yerleştirilmesi/muhafaza edilmesi
    -Oluşturulan siparişlerin üyelere gumruk regülasyonlarına uygun sekilde yönlendirilmesi/sevk edilmesi
    -Paketlerin araca yüklenmesi
    -Deponun düzenli tutulmasi

Amerikadaniste legrin şirketimizin adı
    Güncel çalışan sayımız 10, çalışanların hepsi türk

ilgilenenler [email protected] ye ozgecmişini paylaşırsa çok mutlu olurum 🙂

• @Tgbyldz Çok teşekkürler Amerika ya gelmeye yakın sizlerle iletişime geçmek isterim hayırlısıyla vizemizi alabilsek .

Benzer Başlıklar

• İş önerisi

İlan ve Duyuru
    15
    2 Oy
    15 İleti
    775 Bakış
    Manwe6265M
    @It-s-thilda, içinde söyledi: İş önerisi @Rhonster evet fakat planım şu yönde, californiada ev tutmak değil ev arkadası arayan birinin yanına geçmek (daha önce miamide de bu sekilde yasadim ve uygun fiyata kaldım) başlarda serverlık vs yaparsam kaldırabilirim diye düsünüyorum saatlik ücret + tip ile ne düşünüyorsunuz ben miami deyim dil geliştirmek için herhangi bi iş arıyordum buldum komi olarak başladım tiplerde dahil kazanılan parayla geçinmeye yetmiyor,ben abim de kalıyorum. doordash uber gibi işler yaparsan daha karlı ve o kadar yorucu değil
  • Sponsor İş Yeri Arıyorum.

İlan ve Duyuru
    2
    2 Oy
    2 İleti
    516 Bakış
    ayvalik10A
    @Oğuz-Şen indeed yada linkedin H1 vizelerine başvur yapman lazım bu forumda kimse olmaz. Zaten bulamazsın. Ümit etme bu forumda bulurum diye
  • Hudut Guvenlik isi

İlan ve Duyuru
    4
    1 Oy
    4 İleti
    461 Bakış
    MySeaM
    Eyalette is oldugunda durum biraz farkli. Her eyaletin kendi yasalarina gore ise alim yapiyorlar. Bazi islere greencardlilar girebilir. Federal kurumlarda cogu is icin vatandaslik sarti var. Hatta bazen kontratli bile is bulsaniz, eger federallerle calisacaksaniz, vatandas olmaniz ve uygun clearance sahibi olmaniz lazim.
  • Is ilani -Mall isi-

Taşındı İlan ve Duyuru
    7
    5 Oy
    7 İleti
    3k Bakış
    gkhanfeezG
    Var diye biliyorum çalışanlardan biri oralar gidiyoruz dedi bana Los Angeles da merkezleri
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k