Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
-
@crazycells ben de bu şekilde tahmin ediyorum, çok zor ve gerçekten mecburi özel şartların oluşması halinde mümkün görünüyor. teşekkürler cevap için, herkes için daha net oldu.
-
@hulyaek, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
, Ankara randevusu bekliyorum, d
Pandemiden dolayı Ankara zaten vize vermiyor, özel bir durumdan dolayı denenebilir bence. siz denerseniz tecrübelerinizi bekliyoruz Hülya Hn. Umarım olur. birisi daha var sizin gibi randevu bekleyen araştırıyor, avukata da soracak NJ tarafında haber alırsam paylaşırım..
-
@esat93 Yeni tarihiniz belli oldu mu? Belli olunca buraya da yazabilir misiniz?
-
@hope34 böyle bir uğraşa gireceğimi sanmıyorum. yeterince yoruldum, bir de böyle bir çabaya inan ki gücüm yok :) bekleyeceğiz artık, ne zaman olursa.
-
@episode245, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
@crazycells Çok teşekkür ederim.
Son bir grup sorum daha olacaktı mümkünse;GreenCard Vize randevusu verilen kişilerden görüşmeye gidip de vizesini alamayanlar oldu mu, alamama nedenleri neydi ?
Vizeyi aldıktan hemen sonra evlenip eşini yanında götüremeyen var mı acaba ?
Ekim ayında randevular açılırsa 2020 kazanları öncelikli olur, yoksa bu yılın 8 Mayısında açıklananları mı çağırırlar?
Vize görüşmesinden sonra evlenip eşim için başvuru yaparsak eşimin işlemleri ne kadar sürede tamamlanır ?
Ben greencard almak için amerikaya giriş yapıp tekrar Türkiye’ye dönsem bir süreliğine, bu durumda vizem sıkıntıya girer mi ?
Casenumberım 6 binlerde şuan formu hâlâ doldurmadım. Doldurmak için ne kadar sürem var, formu doldurmam geciktikçe mülakata çağrılma sürem gecikir mi yoksa mülakatlar sadece casenumbera bakarak mı ayarlanıyor ?
Sıram 6 binlerde olduğu için, vizeyi alırsam ve hemen ardından evlensem eşime hemen form açtırabiliyor muyum? (Sıram önlerde, eşime vize kalır mı?)
Teşekkür ederim.su arkadaslar genelde red aliyorlar:
adli sicil kaydinda sucu olan ve 6 aydan uzun hapis yatan arkadaslar, ya da para cezasina cevrilmesine ragmen 1 yildan fazla ceza alan arkadaslar, (eger adli sicil kaydinizda suc varsa, mahkeme kayitlarini ve ingilizce tercumelerini de konsoloslukta yaninizda goturmelisiniz, vizeye uygunluk durumunuza dosyaniza bakan konsolos karar verecek), formlarda ya da belgelerde sahtecilik yapan arkadaslar, yanlis bilgi veren ya da onemli bilgi saklayan arkadaslar (bu ortaya cikarsa)...
ayrica bu baslik DV basligi degil, kendi surecinize ait baslikta sorularinizi sormalisiniz.
F2A sureciyle ilgili bilgi surada:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-surecleri-green-card-sahiplerinin-es-ve-cocuklari -
@hulyaek Merhabalar bir kaç gündür giremedim kusura bakmayın. Evet yeni tarihimiz belli oldu 28 Mayıs Cuma günü mülakata girdim. Vizemizin onaylandığını 5 gün içerisinde PTT ile geleceğini söylediler. Şuan heyecanla beklemedeyiz :)
-
@esat93 Hayırlı olsun hocam. Allah isteyen herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin.
Rüyamda iki kere mülakata girdiğimi gördüm, rüyam hiç bitmesin istiyordum. Rüyası bile çok güzeldi.😪
-
@esat93 cok guzel 🙏 gecmis olsun, bol sans bundan sonrasi icin
-
Çok teşekkürler sağolun :) @hulyaek @Orhan-Cabarov umarım sizlerin de dosyaları bir an önce olumlu sonuçlanır.
-
@hulyaek Merhaba nvc’e girdiğimde hala herhangi bir değişiklik yok benim durumumda hazirana girdiğimiz için ilerleme olur sanıyordum. Ne yapmamı önerirsiniz?
-
@esat93, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
@hulyaek Merhabalar bir kaç gündür giremedim kusura bakmayın. Evet yeni tarihimiz belli oldu 28 Mayıs Cuma günü mülakata girdim. Vizemizin onaylandığını 5 gün içerisinde PTT ile geleceğini söylediler. Şuan heyecanla beklemedeyiz :)
hayirli olsun, bundan sonraki surecte bol sanslar.
-
@eray159 NVC ye yazmanizi oneririm, baska da aklima birsey gelmiyor ben de haziran da acilacak diye dusunuyordum sizin yukleme ekrani
-
@hulyaek tam olarak ne yazmam gerekir? Yazılan mailleri dikkate alıyorlar mı?
-
@eray159 burdan inquiry oluşturacaksın, evet geri dönüyorlar, en azından "merak etme herşey yolunda" yazarlar. CEAC de işlem yapamadığını, döküman yükleyemediğini, butonların inactive olduğunu acaba ne zaman acılacağını, herşey yolunda mı yoksa senin yapman gereken birşey var mı diye merak ettiğini sorararsın. ( yardımcı olacağım başka birşey yolursa mesajla yazarsın )
https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/ask-nvc.html
-
@crazycells çok teşekkür ederiz sağolun :)
-
Benim randevum 29 Nisan gunuydu ve aldilar beni mulakata. Soylediklerine gore 29 Nisan tarihinde mulakati olanlarin cogunu iptal etmisler aksam kapanma baslayacagi icin. Benim de pasaportum kapanma nedeniyle konsoloslukta kaldi ve 20 Mayis tarihinde elime gecti. Size en kisa zamanda tarih vermeleri lazim.
-
@alibilen Amerikan vatandaşı eşi değil mi sizin süreciniz? Yoksa Green Cardlı eşi mi?
-
@hulyaek, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
@alibilen Amerikan vatandaşı eşi değil mi sizin süreciniz? Yoksa Green Cardlı eşi mi?
IR5 kategorisi:
-
Merhabalar ,
24 yasindayim gecen sene greencard sahibi oldum. Benim sayemde ailemden kimler greencard alabilir ? Annem,babam ve evli olmayan bir ablam var . Mesela ablam benim sayemde greencard alabiliyor mu mesela f4 vizesi ile ?
-
@Ist-to-NY, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
Merhabalar ,
24 yasindayim gecen sene greencard sahibi oldum. Benim sayemde ailemden kimler greencard alabilir ? Annem,babam ve evli olmayan bir ablam var . Mesela ablam benim sayemde greencard alabiliyor mu mesela f4 vizesi ile ?
ilk iletiyi incelemenizi tavsiye ederim, kimin kimlere vize sponsoru olabilecegi siralanmis...
GC sahipleri sadece eslerine ve cocuklarina sponsor olabiliyorlar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum