Dolar Çıldırdı
-
@sigmoidalmammal Yok yanlış anlaşılmaya müsait bir cümle kullandım, o yüzden önceden belirttim. Düşüncelerimizi söyleyince suçlu biz olabiliyoruz, malesef bu tarz durumlar motivasyonumuzu azaltıyor. Tamamen aynı fikirdeyiz.
-
$1 = 8.56 TL
-
,australya dolarida 6,58 tl olmus, bindik bir alamete gidiyoruz nereye
-
-
@nevzatyildizz oncelikle sunu sorayim dolarla mi maas aliyorsunuz? Milyarlarca dolari ic eden adam halka boyle sorar tabi. Tum dunya uretimi ve ticareti dolar ile yaparken dolar herkesin umurunda, sadece cebi dolu olnalar umursamiyor.
-
@sigmoidalmammal Olsun onların dolarları varsa bizim de allahımız var. Cebi dolu olanların durumunu anlamak zor değil de cebinde hiçbir şey olmayan insanların bu cümleleri desteklemeleri bizi bu hale getirdi maalesef.
-
@nevzatyildizz bir fikra vardir. Cehennemde her cukurun basinda bir zebani varmis. cehenneme yeni dusen bir fani sormus bu zebaniler ne yapr diye. Seytan cukurdan cikanlari geri atar demis. Fani sormus peki neden su kurun basinda kimse yok? diye. Seytan cevap vermis orasi Turklerin cukuru. Biri cikmaya calisirsa onlar zaten ayagindan tutup geri ceker cukura diye.
Velhasili kelam, bizim ulkede kimse iyi olsun istemez, herkes digerleride kendisi gibi olsun ister. -
Eskiden Turkiye deyince, Avrupa ve Asya arasinda bir kopru olarak algilanir ve ona gore konumlanirdi.
Simdi artik ortadogunun bir parcasi gibi bahsediliyor.
-
@MySea, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
Eskiden Turkiye deyince, Avrupa ve Asya arasinda bir kopru olarak algilanir ve ona gore konumlanirdi.
Simdi artik ortadogunun bir parcasi gibi bahsediliyor.
başımızdaki elemanın laf salatası süslü kuran okumak dışında başka bir yeteneği yok. çevresindeki tiplerden bile nasıl kalitesizlik akıyor görüyorsunuz. bence ortadoğuya daha çok yakışıyor bu özellikler. üzücü olan şu o beğenmedikleri esad ve sisi, erdoğandan 10 kat daha zeki ve vizyonlu insanlar. erdoğanın tek şansı türkiye gibi bir ülkenin başında olması, öyle bir ülke ki erdoğan gibi biri için bile kolayca gözden çıkarılamıyor. şu cahil gidecek elbet sıkalım dişimizi noktasındalar.
-
.dolar icin cok uzulmeye gerek yok arkadaslar, 18 ay sonra 2023 yilina girecegiz ve her seyler duzelecek belki bir liraya 1,50 dolar alacagiz.
-
@sir-altan Seviyorum Pollyannaci bakis acilarini 🤣🤣
-
@MySea @sir-altan bence iyimserlik degil devaluasyon gormus kendidi :) hay bin kunduz.
-
@cnpist, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
@MySea @sir-altan bence iyimserlik degil devaluasyon gormus kendidi :) hay bin kunduz.
Olaylar oyle hizli gelisiyor ki, batili ulkelerde birkac ayda hatta bir yilda olabilecek olaylar, Turkiye'de 1 gunde veya haftada oluyor. Bu sekilde, birakin 2023 yilini, onumuzdeki hafta $ ne olur, tahmin etmek oldukca zor. O yuzden, dusmesini beklemek cok buyuk bir iyimserlik, adeta pollyannacilik olur. Altan abinin 2023 uzerinden ironi yapmasini da ben bu sekilde degerlendirdim ☺️
-
@MySea 2023'te Lozan'in gizli maddlerinin suresi bitecek. Guneydogudan petrol, ulkenin geri kalanindan altin fiskiracak. Karun'un hazinesinin sifresi cozulecek, gokten yildizlar inecek.
-
@sigmoidalmammal Uzaydan çıkaracağımız madenleri unutmayalım lütfen
-
@sigmoidalmammal Daha gecen yil Karadeniz'de dogal gaz bulunmustu. Ne oldu o is?
-
@MySea Rutin seçim öncesi gaz keşfi :) Her seçim öncesi ya da hükumet sıkıştığında petrol, doğalgaz buluyoruz çok bereketli topraklardayız.
-
Bugunki videodan sonra bir ihtimal $ yarin biraz daha tirmanir diye tahmin ediyorum.
Isin boyutu bugunki video ile degisti. Olaya Suriye, Libya ve Israil ucgeni girdi. Tabii ki bu konu simdi Rusya ve ABD ile de alakali olmaya basladi...
-
.sakayi ve espiriyi cok sevenlerdenim,saka ve espiri yaparkende kimseleri incitmemeye calisirim,forumdaki gulucukler bulamadigim icinbazi yazilara gulucuk koyamiyorum..
...yukarda 2023 yilinda her sey duzelecek diye yazmistim, gir gir tabi.ne yazikki ulkemizde 2023 yilinda herseyin duzelecegine inanmis veya inandirilmis o kadar cok insan varki,koru korune inadina inaniyorlar. -
@sir-altan
: isareti sonrasinda yazdiginiz her kelime, size yazdiginiz o kelime ile alakali emojileri secme ekranini gosterecektir.
Ornek olarak;
:smil = smile ile ilgili tum emojileri getirecektir ---> :smiling_face:
:face = face ile ilgili tum emojileri getirecektir ---> :face_without_mouth:
:cat = cat ile ilgili tum emojileri getirecektir ---> :cat:
:turkey = Turkiye bayragini getirecektir ---> :turkey:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum