DV2020 Sonuç Odası
-
Çıktı ama 49 binlerde umarım sıra yeter,
-
@islek ben ilk hafta başvuru yaptım , ilk başvurumdu ve bu şekilde kazandım . Sona kalan dona kalır kafası ile hareket ettim fotoğrafımı çektirdim ve şu an süreçteyim :)
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2020 Sonuç Odası
Merhaba, 2020 talihlileri için bir whatsapp grubu kuruldu mu acaba?
-
@dilsahceyhun, içinde söyledi: DV2020 Sonuç Odası
@crazycells, içinde söyledi: DV2020 Sonuç Odası
Merhaba, 2020 talihlileri için bir whatsapp grubu kuruldu mu acaba?
maalesef whatsapp grubumuz yok, bu yil telegram grubumuz var.
-
@crazycells Telegram grup linkini alabilirmiyiz?
-
@FreeMen, içinde söyledi: DV2020 Sonuç Odası
@crazycells Telegram grup linkini alabilirmiyiz?
sayin @Muhtaradana ve sayin @ahmeter32 size yardimci olabilirler.
-
@crazycells üstad 2020 talihlilerinin davaları ile ilgili bir telegram grubu var mıdır?
-
@francis, içinde söyledi: DV2020 Sonuç Odası
@crazycells üstad 2020 talihlilerinin davaları ile ilgili bir telegram grubu var mıdır?
DV-2020 icin var, davalar icin ayri bir grup yok. Gruba katilmak icin sayin @Muhtaradana 'ya mesaj gonderebilirsiniz.
-
Arkadaşlar ben sonuç sayfasına bütün bilgilerimi giriyorum ancak "girilen bilgiler geçerli değil" uyarısı ile karşılaşıyorum. Aynı uyarıyı eşimin sonucu içinde veriyor. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
-
@Erdal-Koyucan zannedersem DV2022 sonuçlarına bakiyorsunuz. lütfen DV2022 Sonuç Odası başlığını kullanın sorunuz icin.
büyük ihtimalle karakterlerde bir hata yapıyorsunuz.
confirmation number girdiğinize emin olun. -
@nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum