Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Öğrenci Çocuk için Ortaöğretim veya üzeri düzeyde herhangi bir eğitim kurumuna gittiniz mi?

Benzer Başlıklar

• Üniversite Öğrencisine Başvuru için Tavsiye

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik üniversite öğrenci
    9
    0 Oy
    9 İleti
    720 Bakış
    Dönder IşınlaD
    @berke-akyuz Kardesim nacizane fikrimi soyleyecegim sana, simdi cikarsa 10 bin dolar ile max. 2 ay rahat durabilirsin sonrasinda bir is bulman lazim muhakkak ve ailenden veya baska birisinden sponsor olmazsa sana muhakkak bir yerlerden para kazanman lazim. Yani demem o ki basvurabilirsin ama universiteyi gozden cikarman lazim ve meslek ogrenmelisin.
  • Öğrenci pasaportu

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    328 Bakış
    knnrnK
    @mertcannn Öğrenci pasaportu içinde söyledi: 22 yaşındayım 3 yıl geçerli öğrenci pasaportu green card için geçerli midir? Genel de hep 10 yıllık alınması tavsiye ediliyor.Bilen kişiler yazarsa sevinirim. Pasaport türünün bir önemi yok. Uzun vadede yenileme ile uğraşmamak için 10 yıllık öneriliyor. Ayrıca öğrenci pasaportu da bordo renk normal pasaport değil miydi?
  • Pasaportumun Süresi Yeterli mi?

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    -2 Oy
    6 İleti
    361 Bakış
    crazycellsC
    Surecle ilgili sorular icin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari
  • Öğrenciyken Greencard...

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    17
    3 Oy
    17 İleti
    3k Bakış
    crazycellsC
    @ato Öğrenciyken Greencard... içinde söyledi: @crazycells biraz gec donus sagladim kusura bakmayin. evet baktim o kutucuk isaretli degil anladigim kadariyla ben bu 2 yil kurali kategorisine girmiyorum. eger vizenizin uzerinden "two years rule apply" diye yazmiyorsa ya da DS2019'daki kutucuk isaretli degilse o zaman 2 yil kurali yok diyebiliriz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

10

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k