Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

F1 Vizesi Sonrası Estetik Operasyon

Benzer Başlıklar

• Öğrenci Vizesi Randevusunu Turist Vizesi Randevusuna Çevirmek

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    2
    0 Oy
    2 İleti
    168 Bakış
    crazycellsC
    @Doğancan-Ülker, içinde söyledi: Öğrenci Vizesi Randevusunu Turist Vizesi Randevusuna Çevirmek Merhaba, Bir öğrenci vizesi randevum var ve yaklaşıyor. Henüz kurs ayarlamadım. Ancak aradan çok uzun zaman geçti ve dil kursu pahalı gelmeye başladı. Bu randevuyu koruyarak (zamanını erteleyerek), turist vizesine başvurabilir miyim? Bunu iptal etmem gerekir mi? Ya da bunu turiste çevirebilir miyim? Teşekkürler. Ben de tam emin degilim ama AIS ile iletisime gecmemiz gerekiyor. Suradan AIS'e ulasip, zaman kisitlamasindan dolayi F vizesinden vazgectiginizi ve B vizesi basvurusu yapacaginizi soyleyip vize kategorinizde degisiklik talep edebilirsiniz. Isterseniz oncesinde B vizesi icin yeni bir DS-160 formu doldurun ve bu DS-160 formunun barkod numarasini da email'de verin. [email protected] https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/niv/information/contact_us Gelen cevap konusunda bu baslikta bildirim yaparsaniz sevinirim.
  • Aynı anda hem J1 hem F1 vizesi alınır mı?

5
    0 Oy
    5 İleti
    1k Bakış
    Y
    @crazycells hocam selamlar, benzer durumu şuan ben de yaşıyorum. Bu yaz WAT dan sonra birinci dönemi amerikada okuyacağım. Şuan J1 vizem mevcut ve okuldan da I-20 formu, kabul mektupları olmak üzere ilgili belgeleri temin ettim. Danışmanım eğer F1 vize başvurusunda bulunursam J1 vizemin iptal olacağını söylüyor. J1 vizemin bitmesine yakın meksikadan F1 vizesi almamı önerdi. Daha erken tarihte randevu alıp F1 ve J1 vizemi aynı anda taşıyabilir miyim güncel olarak? alınabildiğini söylemişsiniz ama danışmanım bu şekilde söyleyince kafam karıştı açıkçası.
  • 2 kere F1 vizesi almak hakkında;

Taşındı Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    2
    0 Oy
    2 İleti
    608 Bakış
    crazycellsC
    @furk4n Buyuk ihtimal bir problem yasamazsiniz. Zaten 3 yil ban almak icin 180 gunden fazla out-of-status kalmak gerekiyor, o nedenle sizin birkac gunluk surec cok dikkate alinmayacaktir. Fakat siz yine de DS-160 formuna bu bilgiyi eklediginize emin olun, birkac gun icin sorun etmezler; hatta bu konuda samimi olmaniz daha cok yarariniza olur diye dusunuyorum. Bol sanslar!
  • F1 Vizesi ile Amerika'da Gündelik Hayat

10
    0 Oy
    10 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @majezik Öğrenci Vizesi F1 İle Amerika'da Faydalanabilecek Hizmetler içinde söyledi: @crazycells Amerika'da çok fazla farklı polis briminin olduğunu ve hepsinin farklı işlere baktığını duymuştum. Bu arkadaşlar ( ICE ) çok fazla etrafta dolaşmıyor sanırım:) Texas'a gideceğim oranın halkının veya polislerin diğer ülkelerden gelen insanlara bakış açılarını tam olarak bilmiyorum. Ama dediğiniz gibi yukarıdaki maddelere yasal olarak sahip olabiliyorsak sıkıntı çıkmayacaktır. Dogrudur, yerel ve eyalet polisleri zaten bulunduklari bolgedeki duzeni saglamakla gorevli oldugundan sizin gocmenlik statunuzden cok, sehirde her sey yolunda gidiyor mu diye dusunur...
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k