DV2022 Bekleme Odası
-
@zencipsikiyatr çok teşekkürler...
-
Kolpaçino replik " Bizi bitirdin be ! "
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@travelleth nisanda yazmışım o beyfendiyede gayeiihtiyari olarak içimden geçiyor şimdi böyle olunca olurmu bilmem 😂
Kalbiniz temizmiş. İnşallah seneye size çıkar.
-
Sonuç göstermiyor, bende mi sorun var acaba
-
Tabiiki ÇIKMADI☺️
-
@travelleth 6. Hissim biraz kuvvetli sanırım 😂 ama kendime çıkartamıyorum şu şeyi o sinir bozucu 😂
-
Site patlak resmen giremiyor bile
-
@Engin-Tokur Siz de sorun var. Başka tarayıcılardan bakabilirsiniz.
-
Maalesef bu sene de çıkmadı. 4. Senemdi bu sene... Artık daha da şansımı denemeyi düşünmüyorum. Kazanan arkadaşlara başarı ve mülakatta şans dilerim. Sevgiler,
-
@serhıldan inşallah efendim bu sene olmadı seneye devam..
-
İlk defa 2013 yılında başvuru yaptım. O zamanlar yeşilkartforum gen tr vardı. O gün bugün üye olmadan forum sitesini takip ettim. Hep kendime dedimki çıksın o zaman siteye üye olucam. Her yıl DS 260 formunu hazırlayıp güncelledim. Yıl 2021, sekiz yıldır bu sözümü tuttum taki bu güne kadar, dayanamadım ve sonuçlar açıklanmadan önce üye oldum. Belki bu sefer olur dedim. Ama malesef.
-
Yine yangınlar yine ben olmadı hayaller devam....
-
Tampa Belediye Başkanı adayı sayın @Rhonster siz de durumlar nasıl?
-
Bu ileti silindi! -
@Ali-Ege-Can-0 hangi tarayicdan giriyorsunuz
-
Kazanan herkesi gönülden tebrik ederim. Nasıl bir duygu olduğunu çok iyi biliyorum. Kazandığımı görünce ağlayıp anneme sarılmış. Bugün yine anneme sarılıp dua et gidebileyim dedim. :(
-
@Ali-Ege-Can-0 has not been
-
Artık tek dileğim şu konsoloslukların biran önce normal vizeler için acılması. Baska bişey istemiyorum.
-
sekiz karakter
-
Ben @Rhonster ve @ayvalik10 ikisinden birine çıkacak diyordum ama ses yok
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum