DV2022 Sonuç Odası
-
Halen siteye giriş yapamadık, bakayım da çıkmadığını teyid edip şuraya has not been selected yazayım, benim de kazanamama serim başlayacak sanırım:d
-
Halen siteye giriş yapamadık, bakayım da çıkmadığını teyid edip şuraya has not been selected yazayım, benim de kazanamama serim başlayacak sanırım:d
-
@quikless naptın öğrendin mi sen
-
HAS NOT BEEN SELECTED :'(
-
@yldrmmm Bendensin :D takma ölüm yok ucunda :D
-
@yldrmmm maalesef hala açılmadı bende. ama %99 2023 bekleme odasına geçiyorum :)
-
@quikless Açsın biri orada bekleyelim seneyi :D
-
Bana ne oluyor bilmiyorum sizin kadar heyecanla sonuçları takip ediyorum. Aynı zamanda ekşi deki green card başlığını da takip ediyorum.
-
@mutlukurt0534 öğrenemedim ki daha.hayir ben çok istiyorum 😂
-
İlk başvuru has not been selected
-
@Mr-Gabriel sayfayı henüz açamadım beyaz sayfa olarak kalıyor ama pek umudum yok. İrlanda konusunda bizi de bilgilendirirseniz seviniriz.
-
@quikless artık bikiyor insan ya bekle bekle
-
Has not been selected. Green card'ı vermiyorsunuz bari konsolosluğu açında f1 vizemizi alalım
-
Benim 3. eşimin 2. başvurusu bize de şans gülmedi, çıkan arkadaşlara hayırlı olsun kalan arkadaşlar için seneye bol şans =(
-
Has not been selected.
2. Başvuru da nanay -
2022 kontrol tuşu çıkmıyo bizde hala 2020-2021 var nasıl baktınız
-
Sisteme giremiyorum yarım saat oldu hala bakamadım...
-
eller titreye titreye girmeye çalışıyorumdur :D jennifer lopez on the dloor eşliğinde birazdan ya ankaralı turgur nah çıktı eşliğinde oynayacam yada lopezle ortamlara akacaz :D
-
İmzayı güncelleme zamanı gelmişti. Kendimden umudum yoktu da kardeşime belki çıkar demiştim, o da olmadı.
Pasaport olayının bir nevi fişleme olduğunu düşünüyorum artık :)
Ekim'de görüşürüz.
-
eller titreye titreye girmeye çalışıyorumdur :D jennifer lopez on the dloor eşliğinde birazdan ya ankaralı turgur nah çıktı eşliğinde oynayacam yada lopezle ortamlara akacaz :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum