[Arşiv] DV2017 Mülakat Deneyimleri
-
@crazycells yanit icin tesekkurler.
Daha once gormustum aslinda amaemin olmak icin bir daha sorayim. Ben 10eylul'de giris yaptim ancak sonrasinda Turliye'ye geldim. Gecici vize uzerinde Expire date 1Oct olarak gorunuyor. Greencard elime ulasmadan gecici vizem ile bi kez daha girmek istesem, ilk giris tarihimden itibaren mi 1 yil hakkim var acaba? -
@çiğdem-vural aynen oyle, ilk giristen itibaren 1 yil sure ile o vizeyi kullanabilirsiniz.
-
Eylul 10'da ABD'ye ilk girisimi yapmistim. GreenCard verdigim adrese Ekim 23de teslim edilmis.
3 defa( DS formu-Konsolosluk gorusmesi-Havaalani ilk giris) adres degisikligi yaptigim icin kaybolmasindan korkmustum biraz ama neyse ki ulasti adrese.SSN ise formda istememe ragmen halen gelmedi. normalde herekese once SSN geliyor bende ses cikmadi.
ABD'de olmadigim icin ofise gidemiyorum su an icin. Daha sonrasinda alacagim onu da ben ABD'ye gidene kadar gelmemis olursa.. Sanirim kartin gelmesi ile artik prosesi tamamlamis oldum :) -
@Richmond O sene bu süreç neden yaşandı Amerika'ya gitmesi gereken kişi sayısına ulaşılamadığı için mi size ikinci defa kazandığınıza dair Eylül ayında bir email geldi? Beni bu konuda bilgilendirir misiniz? Teşekkür ederim
-
@İrem-Özbey en ufak fikrim yok sorgulamadim hic acikcasi .
-
Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
-
D drbaykal bu başlıktan bahsetti
-
D drbaykal bu başlıktan bahsetti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum