Sıfırdan İleri Seviyeye İngilizce Eğitim
-
@BelmaSarvan ilk yazıdaki linklerin hepsinin çalışıyor olması gerek herhangi bir sorun olursa yazmanız yeterli buraya.
-
@jamel86 hocam yazınız gözümden kaçmış kusura bakmayın nerdeyse 1 yıl olacak ama hala lazımsa özelden yazarsanız elimde bir kaç dosya vardı düzenleyip atarım.
-
@bxseyhan en son 3 video 52. bölüme ait aşağıdaki linktedir
https://disk.yandex.com.tr/d/mTBPUDOozu3FHA -
@Rhonster tamam yarın ofiste deneyeceğim.Tesekkur ederim böyle bir paylaşım için
-
@Rhonster hocam merhaba, paylaşım için teşekkürler öncelikle. konu tamamen güncel mi udemy'de ki haliyle ? ve ilk olarak indirmeye nereden başlamamız gerekiyor ? müsaitseniz yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
@Aksoylar-Medya son hali ile yüklendi. Direk rar dosyasını indir daha sonra son 3 ders vardı onlarda son iletilerde yüklenmişti
-
@ayvalik10 ilk yazıdaki linklerden mi indireceğim yoksa google drive linki paylaşan birisi vardı 3-4 yorum öncesinde. onu mu ?
-
@Aksoylar-Medya güncel olduğunu sanmıyorum çünkü max video yükleyebildikleri için eğitimciler udemy e sürekli değiştiriyorlar yeterli haliyle yükledim ben 498 video idi yanlış hatırlamıyorsam yeterli olacaktır size.
-
@Rhonster şuan ki kursla birebir değil sanırım yani, eğer yanlış anlamadıysam ? peki hepsi kursla aynı sırada mı hocam ?
-
@Aksoylar-Medya ilk linkten önce indir yaklaşık 16 gb idi bunları bitirince diğer dersleri indiririz
-
@ayvalik10 tamamdır teşekkürler hocam
-
@ayvalik10 @Rhonster hocam
496 : https://yadi.sk/i/TkAqGTCWnxyh5g
497: https://yadi.sk/i/HiiDy7SVLNrZaw
edit 3: buradaki linkler hep kaldırılmış, 24 partı indirdim ama bunlara erişemiyorum. yeni link var mıdır ? -
siteden linkleri indiririz sana yazarız
-
@Aksoylar-Medya bu linkler öldü ya değiştirmişler zaten şuan udemy de 450 video var zaten indirdiğiniz herşeyi kapsıyordur.
-
@Rhonster hocam öncelikle çok teşekkür ederim. elinize, emeğinize sağlık. forum'a dün sabah üye oldum ve akşama kadar sonradan eklemiş olduğunuz videolar da dahil olmak üzere tüm videoları indirdim. ölen linkler içinse; dün gündüz saatlerinde linkler sağlamdı. sizin paylaşımınıza erken rastlamam benim için çok iyi oldu. 496, 497 ve 498. videolar bende mevcut. bu videolar artık sizde yoksa seve seve yardımcı olurum, tekrardan teşekkürler.
-
@levanc ne demek ben teşekkür ederim. linkleri de paylaşırsanız ben ilk iletiye editlerim.
-
Emeği geçen herkesin eline sağlık. Gerçekten büyük hizmet.
-
@Rhonster kardeşim 496. video eksik sanki. Onu da yükleyecek misiniz acaba?
-
@azizk83 ilk ileti editli hocam oraya bakabilirsin.
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum