DV2021 Bekleme Odası
-
@gucarslan tesekkurler cevabiniz icin. Evet Istanbul Maltepe Kenan Evren Kislasi'nda yaptim. Dolayisiyla basvuruda da askerlik yaptim olarak gostermem gerekecek degil mi?
Basvuru kilavuzunuzda neden askerlik sorusuna bedelli yapanlar icin "yapmadim" olarak isaretlenebilecegini yazdigini hic anlayamadim acikcasi. Bir hata mi yoksa baska bir aciklamasi var mi bilmiyorum ama bir kafa karisikligi yaratiyor bence. Basvuru kilavuzuyla ilgili arkadaslarin ilgili metinde guncelleme veya daha genis bir aciklama yapmasi daha iyi olabilir.
-
@sedoli buyuk derken kactan sonrasi mesela?
-
@canerarslan7, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@gucarslan tesekkurler cevabiniz icin. Evet Istanbul Maltepe Kenan Evren Kislasi'nda yaptim. Dolayisiyla basvuruda da askerlik yaptim olarak gostermem gerekecek degil mi?
Basvuru kilavuzunuzda neden askerlik sorusuna bedelli yapanlar icin "yapmadim" olarak isaretlenebilecegini yazdigini hic anlayamadim acikcasi. Bir hata mi yoksa baska bir aciklamasi var mi bilmiyorum ama bir kafa karisikligi yaratiyor bence. Basvuru kilavuzuyla ilgili arkadaslarin ilgili metinde guncelleme veya daha genis bir aciklama yapmasi daha iyi olabilir.
Kilavuzdaki o bilgi bedelli askerlik yaparken askerlik yapilmayan, sadece para odendigi doneme ait.
-
Merhaba,
Telegram grubu için yazabilir misiniz?
Teşekkürler
-
@crazycells dogru ben nedense onu dusunmedim hic, haklisiniz. Tesekkurler.
-
@TheNun, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba,
Telegram grubu için yazabilir misiniz?
Teşekkürler
özel mesajla bilgi verdim size
-
Merhabalar. Green card çekilişini Moldova kontenjanindan kazandim. Maglum Ankara mülakat vermediği icin mülakat görüşmesini tasimayi düşünüyorum. Sormak istedigim Moldova dan kazananlarin mülakatı nerede yapılıyor?
-
@CÜNEYT Merhaba ben çok bilgili değilim ama bu sitede kişinev olarak gözüküyor. Yine de başkalarından gelecek cevaba göre hareket edin. :)
CHS(Chisinau)-Moldova
https://savediversityvisa.org/daily-visa-statistics/
https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/Supplements/Supplements_by_Post/CHS-Chisinau.html -
@CÜNEYT, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhabalar. Green card çekilişini Moldova kontenjanindan kazandim. Maglum Ankara mülakat vermediği icin mülakat görüşmesini tasimayi düşünüyorum. Sormak istedigim Moldova dan kazananlarin mülakatı nerede yapılıyor?
Fiziksel olarak Moldova'da degilseniz tasiyamayabilirsiniz, bilginize.
-
DV2021 icin Amerika'daki davalara katilan veya katilmayi dusunen var mi? Arastirirken Curtis Morrison ve Charles Kuck isimlerine ulastim. Seffaf ve ilgili gozukuyorlar fakat normalde mulakat tarihi alamayip da sadece bu davaya katildim diye alabilcegime henuz tam ikna olamadim. Konuyla ilgili daha detayli bilgisi olan arkadaslar var mi?
-
Merhabalar, DV2021 için güncellemeleri nereden takip edebilirim?
Dosya Numaram 2021EU00019XXX
DS-260 Dosyalarını göndereli aylar oldu, siteden kontrol ettiğimde AT NVC olarak gözüküyor durumum, Dosyalarımda at KCC yazıyor.
Tarafıma tekrar bir mail gelmedi, evrak istenmedi. İnsan bu kadar süre geçince biraz telaş olabiliyor.
Son durum nedir acaba dv 2021 kazananları konusunda? Pandemi dolaylı yavaş ilerliyor sanırım?
Telegram grubuna girme şansımız var mı acaba? -
@AliEr merhaba. ilgili basliktan takip edin lütfen..
bu arada evrak talepleri suan 20,000lerde. size de çoktan gelmiş olması lazim.
telegram grubu için de bilgi verdim size .https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari/6166
-
@canerarslan7, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
DV2021 icin Amerika'daki davalara katilan veya katilmayi dusunen var mi? Arastirirken Curtis Morrison ve Charles Kuck isimlerine ulastim. Seffaf ve ilgili gozukuyorlar fakat normalde mulakat tarihi alamayip da sadece bu davaya katildim diye alabilcegime henuz tam ikna olamadim. Konuyla ilgili daha detayli bilgisi olan arkadaslar var mi?
Merhaba, Bir çok kişi ben dahil açılan son Büyük Mandamus davasına katılmayı düşünüyor. Detaylar için: Büyük Mandamus
-
Merhaba, Telegram grubuna alabilir misiniz?
-
@Yiğit-Mercan özel mesajla bilgi verdim size
-
Gunaydin herkese. KCC Evrak talebi mailini ve istenen evraklari paylasabilicek birisi var mi? Henuz mail almadim ama yine de gondermek istiyorum. Eksiksiz olarak neler isteniyor listesi varsa gonderebilirseniz cok sevinirim. Forumda aradim fakat bulamadim.
-
@canerarslan7 merhaba. lütfen ilgili başlıkları takip edin..
şuan evrak talepleri 20,000lerde. yakında evrak talebi alacaksınız.
ilgili başlığın ilk iletisini dikkatlice okuyun lütfen;https://yesilkartforum.com/forum/topic/3423/dv2021-mulakat-deneyimleri/922?page=1
-
@gucarslan cok tesekkurler. Youtube'da takip ettigim bir cok immigration avukatinin dedigine gore evrak talep edilmeden gondermenizin herhangi bir zarari yok, en kotu ihtimalle bir daha gondermeniz gerekir istediklerinde diyorlar; o yuzden gondermeyi dusunuyorum. Haziran'da acilacak davaya katildim dun. Zaten vize surecine cok gec basladigim icin elimden geldigince hizlandirmaya calisiyorum.
-
@canerarslan7 karar tamamen sizin. davada da bol şans dilerim..
umarım güzel sonuçlar alınır davacılar için. -
@gucarslan tesekkurler umarim herkes icin sonuclar guzel olur.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum