Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Sosyal Yardımlar ve Yardımlaşma

Sabitlendi Gündem ve Sohbet
5 4 1.0k 1

• Değerli forum üyeleri, gerçek yardıma muhtaç kişileride arada sırada hatırlayalım.

Dini, vicdani duyguları, milli duyguları kullanmadan bu başlık altında gerçek ihtiyaç sahipleri için sosyal medya ve haberlerde yer alan gerçekliğine inandığınız güvendiğiniz linkleri buraya ekleyelim. Bir tane bile hayırsever yardımcı olsa ne mutlu olurlar...

Sayın @crazycells içinde bir sakıncası yoksa tabiki...

• Ben ilk linki eklemek isterim. Bu ihtiyaç sahibi minik meleğin acilen sağlığına kavuşması için dua ediyorum. Mersinli bu aileye ulaşmama yardımcı olabilecek bir arkadaşımız varsa çok mutlu olurum. Adres, telefon bilgisini arıyorum bu ailenin. 😟

https://www.sozcu.com.tr/2019/saglik/nazlinin-kolostomi-torbali-yasam-mucadelesi-5184057/

Saygılarımla.

• @topraxxx Sosyal Yardımlar ve Yardımlaşma içinde söyledi:

Değerli forum üyeleri, gerçek yardıma muhtaç kişileride arada sırada hatırlayalım.

Dini, vicdani duyguları, milli duyguları kullanmadan bu başlık altında gerçek ihtiyaç sahipleri için sosyal medya ve haberlerde yer alan gerçekliğine inandığınız güvendiğiniz linkleri buraya ekleyelim. Bir tane bile hayırsever yardımcı olsa ne mutlu olurlar...

Sayın @crazycells içinde bir sakıncası yoksa tabiki...

elinize saglik.

• Ben www.ihtiyacharitasi.org sitesini kullanıyorum genelde ama her yerde olduğu gibi burada da dolandırıcılar vardır muhakkak. Bilmeyenler için paylaştım bu siteyi. Şuan Türkiye genelinde bir dizüstü bilgisayar ihtiyacı mevcut çoğu il ve ilçede. Ama değişiyor tabii ki. Giysi, bebek arabası, okul ihtiyaçları vs. vs.

• Merhaba Amerika'da çocuk yardımı var mı?
    Var ise hangi eyaletlerde ve şarta bağlı mı?

Benzer Başlıklar

• AMERİKADA TATİL ÖNERİLERİ

Gündem ve Sohbet
    14
    1 Oy
    14 İleti
    859 Bakış
    ATS16A
    @MySea Yolunuz UT, Moab’a düşerse keyifli bir otel olan The Gonzo Inn tavsiye ederim. Sahibi/işletmecisi Türk bir arkadaşımız ve Türk misafirperverliğini yansıtacaktır. Reklam değil, sadece bir tavsiye 😌
  • 3 Oy
    354 İleti
    20k Bakış
    S
    ....desenize adamlari kapidan kovuyorlar,bacadan iceri giriyorlar, buyuk rakkamlarla deportlar yapilmis,bir zamanlar 11 milyon illegal gocmen var diye duymustum,her yil 100 bin atsalar kolay kolay temizliyemezler,eh koca amerikada bazi isleri yapacak elemanlarda lazim onuda kacaklar yapiyorlardir.
  • Ben bir yalan uydurdum yardım eder misiniz

Gündem ve Sohbet
    8
    1 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    zehrayoZ
    Görüşmeye gelene kadar evraklarınız doldurulacak ve Amerikan vatandaşı olarak eşin imzalayacak o evrakları, tabi ki imzalamadan önce bakması gerekiyor. Üniversite mezunu yazarsanız ve imzalarsa müstakbel eşiniz yalan beyan vermiş olur, onu çok zor duruma sokarsınız. Zaten yanlış hatırlamıyorsam diploma kopyasını da eklemeniz gerekiyor. Yanlış hatırlıyorsam da bir noktada çıkacak o yalan, ama siz evlendikten sonra eğer eşiniz bunu öğrenirse bu çok kötü olur. Sizin kötü niyetli olduğunuzu düşünebilir. Ama öncesinden söylerseniz, en azından ona bu konu ile ilgili kendi kararını vermesine zaman tanımış ve fırsat vermiş olursunuz. Yalanla başlayan bir evlilikte eşinizin mutlu olabileceğini düşünmeyin bile. Sizle evli kalsa bile size güveni sarsılacak ve aklının bir köşesinde bu olacak. Doğruyu söyleyin, olabilir bir hata yapmış olabilirsiniz, ama açın kalbinizi ve güzelce anlatın, bunu neden yaptığınızı da anlatın, hemen bunu kabul etmesini beklemeyin, ama kabul edebilir de etmeyebilir de. Ayrıca ne üniversite mezunları var elinde meslek yok, ne lise ortaokul hatta ilkokul mezunları var, işini gücünü kurmuş hatta yanında insan çalıştırıyor. Yani önemli olan sizin kendinize güveniniz. Ve o güveni müstakbel eşinize iletebilmeniz. Eğer siz tuttuğunu koparan biriyseniz, bence yalan söylemenize kızabilir ama affedebilir. Eğer tuttuğunu koparan biri değilseniz de öyle olmak ve geçiminizi sağlamak için ne tür bir planınız var bunların üzerine yoğunlaşın ve karşınızdakine aktarın. Diploma önemli bir şey ama her şey değil.
  • 23 Nisan Kutlu Olsun

Gündem ve Sohbet
    11
    8 Oy
    11 İleti
    639 Bakış
    SerappS
    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Geleceğimiz çocuklarımızda, emanetimiz emin ellerde. Bu bayramı armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyorum. [image: 1776932711781-img_3500-resized.jpg]
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k