Forum Güncellemesi Hakkında (15 Mayis 2020)
-
@knnrn, içinde söyledi: Forum Güncellemesi Hakkında (15 Mayis 2020)
@cnpist Bunlar aynı bildirim değil ama. Birisi yanıt yazdığım için diğer de yanıtı sonradan düzenlediğim için. Bence gereksiz bir bildirim değil ama herkesin tercihi farklı olabilir. Üyeler neler için bildirim alacaklarını seçebiliyorlar mı?
Evet, ayarlar kismindan herkes kendisi icin secebiliyor.
-
@cnpist @Final-Approach @Muhtaradana forumdaki varsayilan ayari degistirdim, artik "takip ettiginiz basliklarda" bir ileti degistirildiginde otomatik olarak bildirim almayacaksiniz arkadaslar. Lutfen bu sekilde calismazsa haber verin.
Fakat ben bildirim almak istiyorum diyen arkadaslar bunu profil ayarlarinin "Bildirimler & Sesler" bolumunden degistirebilirler.
-
Forum kayıt sayfasındaki hata düzeltilmiştir. Foruma üye olmayı deneyip olamayan arkadaşlar tekrar deneyebilirler.
İyi forumlar.
-
@crazycells teşekkür ederiz
-
haklısın
-
Merhaba . "Susturulmuş" konuların listesine nereden baka bilirim ? Yeniden hepsini açmak istiyorum.
-
@Masda, içinde söyledi: Forum Güncellemesi Hakkında (15 Mayis 2020)
Merhaba . "Susturulmuş" konuların listesine nereden baka bilirim ? Yeniden hepsini açmak istiyorum.
profilinize girdiğinizde sağ tarafta mavi 3 noktalı butondan görebilirsiniz.
-
@Rhonster Teşekkürler 😀
-
Degerli forum uyeleri,
yarin (5 Mayis 2021) New York saati ile aksam 10'da, TSI sabah 5'te sayin @FreeWoRLD ile birlikte forumda bazi guncellemeler yapacagiz. Bu guncellemeler ile forum 8 Mayis'a hazir hale gelecek :) Guncellemelerin maksimum 45 dakika surecegini dusunuyoruz.
Bu surede foruma erisim olmayacak, o nedenle acil durumlar ve sorulariniz icin facebook grubumuzu kullanabilirsiniz.
-
karisiklik olmasin diye acikca yazayim...
New York icin 5 Mayis 22:00
Turkiye icin 6 Mayis 05:00 -
Sayın crazycells, forumun Tapatalk uyumu var mı? Daha önce denemiştim, yoktu.
-
@omondoles, içinde söyledi: Forum Güncellemesi Hakkında (15 Mayis 2020)
Sayın crazycells, forumun Tapatalk uyumu var mı? Daha önce denemiştim, yoktu.
sayin @omondoles , maalesef Tapatalk uyumu yok, fakat su basligi incelemenizi tavsiye ederim:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum