DV2022 Sonuç Odası
-
Son saatler şimdiden yerimizi ayarlayalım :) Umarım gönülden isteyen herkes 8 Mayısta kazandım editlerini yapabilir. :)
Alta sayaç ekliyorum, takip edebilirsiniz.
-
Bu ileti silindi! -
Bende alayım yerimi bakalım benim ilk deneme herkese bol şanş
-
Ben gidiyorum aaaaa Dostlar şimdiden söyleyim de... 🤣🤣🤣👌
-
Ben de geldim. 6.bașvurum. Herkese Rast🧿Gele. Bol șans. Ama 11 'inde bakacagim sonuclara. 🧚♂️
-
@uysalkedi 6 kez başvurmuşsun yaş kaç?
-
İlk başvurum. 1 de 1 olur mu? Aldık yerimizi
-
2.denemem inşallah çıkar 😃😃
-
Herkese bol şans dilerim, forum olarak herkesin kazanması dileğiyle 🙂
-
Şimdi çıkarsa burada mı olacağız.. allahım nasip et nolur 🙏🏼
-
- başvurum umarım bu sene çıkar... Geçen sene Amerikayı deneyimlemiş de oldum kim bilir belki yüzümüz bu sefer güler. :)
-
@ahsenaydgdu yok DV2022 Aşamaları sayfasında olacaksın ibrahim abinin açtığı :D burası sonuçların olduğu başlık kazandın veya kazanamadın.
-
Son saatlerde, dakikalarda "öylesine" başvurup çıkınca "Sizce gitsem mi?" mi diye soranların şansından ver Dear God 🤞🏻
-
@Rhonster 2022 li herhangi bir odada olsak olur 😂😂😂
-
hadi hayırlısı.allahım hayattaki bütün olumsuzluklara inat, bu sene bana şans gülecek inşallah. hissediyorum. Şimdiden hazırlıklara başlasam acaba erkenmi olur sizce,
-
Hak edenler için yeni bir şans olması dileğiyle. Kazananları şimdiden tebrik ediyorum.
-
bu son beklemem olur umarım diyerek yerimi alıyorum
-
- kez başvuruyorum ilk defa forma yazıyorum buda totemim olsun umarım bu sefer çıkar ve mutlu haberleri hepinizle paylaşırım :)
-
"you have been randomly selected" diye başlasın gerisini ben getiririm 🍀
-
Bu başlık da açılmış demek :D Bu 3. başvurum, umarım forumdaki herkesle beraber sevinçten yıkarız burayı 3 gün sonra
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum