DV2022 Bekleme Odası
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
n hatanız oraya gitmemeniz bence ankaraya gidip kapıdan konuşun trump kararları şu anda iptal edildi her şeyi ile bence hemen ankaraya gidin sonuçta aile birleşimi diye bir şey var. Hem artık siz green kartlısınız. Elinizde green kartta var öncelik sıranız da var bence
o kişilerin yorumunu nereden okuyabilirim link atar mısınız? yasaklardan sonra yine gidelim yine deneyelim??
-
Okunacak 15 sayfam var hemen okuyayım da geleyim bari
-

-

-
@hope34 @cesurcaner kişinin ismi
diğer sayfaları da okursun 10 sayfa kadar yazışmalar devam etti
-

-
Size 100 puanlık soru.. Amerikanın Bayburtu neresidir?
-
ABD eyaletlerindeki kişi başına düşen milli gelir ortalaması. Burada birçok kişinin çok istediği Florida'nın bayağı alt sıralarda olması şaşırttı beni.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_U.S._states_and_territories_by_GDP_per_capita
-
@this-time89, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
ABD eyaletlerindeki kişi başına düşen milli gelir ortalaması. Burada birçok kişinin çok istediği Florida'nın bayağı alt sıralarda olması şaşırttı beni.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_U.S._states_and_territories_by_GDP_per_capita
çalışmıyolarki zaten yatmaya gidiyolar oraya :D
-
aha bizim rhonster varsa yoksa timsah yeme derdinde
-
-
@Emre-Kalafat, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ali-Ege-Can-0 5 gün işte düz hesap
hiç öyle deme insanlar dakika sayıyor :D
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
yetiş yetiş :D
-
@this-time89, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
oraya benim okuduklarımdan anladığım özellikle kuzey eyaletlerden kışı geçirmek için gelenler yogunlukta oluyor, hizmet sektörü iyi iş yapabilir gibi geliyor bana florida da
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir aha geldim hadi bakalım devam. Artık kalbim dayanmıyor ama böyle bir ortamda beklediğim için çok mutluyum sonuçları 🙏
-
@tolgasatir aha geldim hadi bakalım devam. Artık kalbim dayanmıyor ama böyle bir ortamda beklediğim için çok mutluyum sonuçları 🙏
valla bende gün geçtikçe geriliyorum, " ya çıkarda eşimi ikna edemezsem" diye. çıkmazsa seneye devam derim gene
-
@tolgasatir Birçok zenginin orada ayrıca yazlık tipi küçük malikanesi var zaten dediğin gibi. Trump mesela onlardan biri.
-
İyi ki varsın forum ailem ne de güzel insanlar ile karşılaşıyoruz şu günleri ne de güzel geçiriyoruz 💜
-
valla bende gün geçtikçe geriliyorum, " ya çıkarda eşimi ikna edemezsem" diye. çıkmazsa seneye devam derim gene
@tolgasatir siz nerden katılıyordunuz yarışmaya 😁
-
@tolgasatir siz nerden katılıyordunuz yarışmaya 😁
İstanbul Ümraniye den katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum