[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri
-
@chipmunk evlilik olayının kanıtını mı istiyorlar gerçekten ? biz mayısta evlendik temmuzda ds260 formu yolladık . şimdi kanıt mı götürmemiz gerekiyor :(((
-
@yekta normalde gerekmiyor. Ama dosyaniza bakan konsolos isterse (yani dosyada supheli bir durum gorurse) ayrica gondermeniz gerekebilir.
-
@crazycells neler götürmeliyim dügün resimleri yeterli olur mu ?
-
@yekta evet, dugun ve nikah'a ait fotograflar cogunlukla yeterli oluyor. Eger evlilik oncesi beraber cekilmis fotograflariniz varsa (iliskinin ne kadar koklu oldugunu gosterebilirseniz o kadar iyi olur) onlari da ekleyebilrisiniz.
-
@yekta bana sorarsan doğru olanı istendiğinde çıkartıp her sayfada 2 adet resim (bilgisayarda word te hazırlayabilrisin) olan alt kısımlarında tarih ve kısaca açıklaması olan ilişkinizin özellikle başladığı tarihten bu zamana özeti olacak 60-80 adetlik resimler vermenizde fayda var. Bir de şöyle düşün istedi vermedin daha sonra göndermen gerekecek vizeni sonra gönderecek ama elçilikten bütün herşeyi tam yapıp çıkmak ve iki gün sonra vizeli pasaportunu teslim almak var. Hazır zamanın varken hazırla ufak tefek bir şeyler ver.
-
@chipmunk word e resimleri koyun derken anlamadım hocam . resimleri renkli çıktısını mı alalım yani ? yoksa normal fotorafçının bize verdiği dügün resimlerini mi götürelim ?
-
Bana sorarsanız sonradan evlenmek zaten doğrudan şüpheli bir durum, çünkü ilk çekiliş müracaat bildiriminizde bekarsınız ve daha sonra evli bilgisi ile gidiyorsunuz. Akışa biraz resmi görevli olarak bakıp empati yapın. Ben bazı çiftlerin çapraz sorguya bile alındığını okudum. Siz niyetinizi gösterin bir şeyler hazırlayın onlar zaten anlayış gösterecektir. Tabiki hiç bir kanıt istenmediği durumlarınların olduğunuda okudum.
-
olmazsa düğün cdsinin bi kopyasını mülakat yapan görevliye vereyim
-
@yekta zaten size geri teslim edecekler. Bu sebeple nasıl götürdüğünüzün bir önemi yok. Bizim resimlerimizin hepsi dijital ortamda olduğu için word'e koyup çıktısını aldık. Sosyal medya hesabınızdan bazı ekran görüntülerini de kullanabilirsiniz. Siz yanınıza alın bol bol koyun bırakın onlar alsın yada almasın. Biz düğün bile yapmadık resmi nikah yaptık. Ailelerimiz bile katılmadı buna rağmen hiç bir şekilde neden düğün yapmadığımız ailelerimizin katılmadığı ve damatlık, gelinlik giymediğimiz sorgulanmadı.
-
@yekta bildiğim kadarı ile bunu güvenlik sebebi ile kabul etmeyeceklerdir.
-
@orhanvegs Eğer bir şekilde görüşebilirsek sevinirim.
-
Bu arada asıl kazanan dışında da vukuatlı nüfus kayıt örneği istediklerini okudum forumda. Ben sadece asıl kazanandan istiyorlar diye biliyordum.
-
Vukuatlı nüfus kayıt örneği sadece asıl talihli için mi alınacak? Aile için konuşursak, asıl talihli için vukuatlı nüfus kaydının aslı, yanındaki her aile üyesi için de asıl talihlinin kayıt örneğinin fotokopisi mi veriliyor?
-
@fbazer Evlilik cüzdanının fotokopisini verdiniz mi?
-
Vize başvuruları Türkiye’den süresiz dondorulmuş bizi etkiliyor mu ??
-
Kondolosluğun Twitter açıklamasında tüm göçmen olmayan vizeler diyor, buna göre GCyi etkilememesi lazım.
-
etkilemiyormuş bizim durumu ama illa bir sıkıntı olacak illa bir stres olacak _
-
Bu ileti silindi! -
-
@apostleoftruth vukuatli kayit ornegi sadece asil talihli icin gerekli, diger aile uyeleri icin de fotokopisini goturebilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum