DV2022 Bekleme Odası
-
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
meksika yemekleri güzel diyorlar genel olarak ama sanırım biraz acı ve baharatlı gerçi aşılarım tam ama :D @MySea
Ben begeniyorum. ABD de bircok ulke mutfagindan restaurantlari denedim. Hepsinin kendine gore guzel ve ozel lezzetleri var.
-
@MySea biz daha gitmedik ama @Chandler ile en çok Kore barbeküsüne içimiz ısındı, o sınırsız et olan var ya.. 😍
-
@Joey, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@MySea biz daha gitmedik ama @Chandler ile en çok Kore barbeküsüne içimiz ısındı, o sınırsız et olan var ya.. 😍
tokatlamalı olanı diyor :D
-
@Chandler o tokatlamalı Las Vegastaki yer bro orası bambaşka bir yer hahahahaha
-
@Joey, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler o tokatlamalı Las Vegastaki yer bro orası bambaşka bir yer hahahahaha
hee hatlar karıştı :D vegasta olan vegasta kalır diye boşa dememişler :D
-
@Chandler 😄😄😄😄😄
-
@Chandler bana şöyle güzel bir chicago fotoğrsfı mail atabilir misiniz yada nerden bulduğunuzu özelden yazarsanız. Ekran kaşıdı yapacağım açıklanana kadar 😂😂😂
-
@Joey Kore de guzel, Mongolian BBQ de guzel. Bir de Brezilyalilarin bir restauranti var. Girisde adam basi $40 falan oduyorsun, all you can eat meat. Istedigin kadar et yemekleri. Garsonlar ellerinde et tepsileri ile geziyorlar. Istedigini alip yiyorsun.
-
@MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Joey Kore de guzel, Mongolian BBQ de guzel. Bir de Brezilyalilarin bir restauranti var. Girisde adam basi $40 falan oduyorsun, all you can eat meat. Istedigin kadar et yemekleri. Garsonlar ellerinde et tepsileri ile geziyorlar. Istedigini alip yiyorsun.
Churrascaria Saudades Brazilian Steakhouse
-
@MySea Texas de brazil mi yoksa fogo de chao mu? (İsimleri yanlış olabilir pardon 😄😄)
-
@MySea ha şimdi gördüm
-
@ahsenaydgdu https://www.google.com/search?q=chicago+wallpaper+1920x1080&tbm=isch&ved=2ahUKEwjatKeq-6vwAhUI4bsIHVdeDqQQ2-cCegQIABAA&oq=chicago+wallpaper+&gs_lcp=CgNpbWcQARgDMgIIADIECAAQHjIECAAQHjIECAAQHjIECAAQHjIECAAQHjIECAAQHjIECAAQHjIECAAQHjIECAAQHlDoxQFY6MUBYIzRAWgAcAB4AIABYIgBYJIBATGYAQCgAQGqAQtnd3Mtd2l6LWltZ8ABAQ&sclient=img&ei=ixyPYJrDB4jC7_UP17y5oAo&bih=966&biw=1920#imgrc=ngdZCTK70mwm2M
bu işinizi görür gibi :)
-
lise mezunu elinde belli bi işi olmayan biri için belli başlı önerebileceğiniz eyaletler var mı
-
@MySea büyük konuşmayımda kesinlikle floridaya full timr yaşamaya gitmem aşırı ürkütücü bu timsah muhabbeti isterse kiralar faturalar marketler bedava olsun 😂
-
timsah varsa ben de yokum :D sincap olsun tavşan olsun golden retriever olsun tmm en fazla k9 köpek olacak bana o kadar :D
-
@bitkicel şafakmatik arkadaşş içimden bir ses sana çıkacağını söylüyor ☺️👍🏻
-
geçen sene de eyaletçi arkadaşa çıkmıştı :D bence de şafakçı 2 arkadaş var onlara çıkacak gibi :D
-
@Chandler satma len beni 😄😄 bakarız onaa ;)
-
@Chandler bu haritaya bakıyorum neden timsah olayı florida da diğer okyanus kenarı eyaletlerde var mı yok mu
-
@Chandler snn paylaştığınn gibii bunları bende girince buluyorum😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum