DV2022 Bekleme Odası
-
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler Bu sene @Rhonster açtı diye hatırlıyorum çıkmazsa seneye o açmasın :)
ondan hızlısı mezarda :D yetişebilirsek açarız tabi neden olmasın :)
Çıkarsa Tampa'ya gelecem de izin verir o :)
-
Hep GreenCard i çok istedim ama bu sene diğer senelerden de daha çok istiyorum. Sabırsızlanıyorum
-
@Alper-Çankaya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Hep GreenCard i çok istedim ama bu sene diğer senelerden de daha çok istiyorum. Sabırsızlanıyorum
Ülkenin gidişatına falan bakınca her sene daha da istek artacak gibi , Allahtan pasaport şartı getirdiler de gerçekten isteyenler başvuruyor artık
-
çıkarsa route 66 da mangal yapıcaz seattle'a gelenlerle birlikte.
-
tampanın timsahlarıyla :D
-
@panaroyak mantıklı donelerle gidince kem kum falan desede dinlemiyorum 😂 o da haklı olacağız bir şey söyleyince dur ben iyice bi öğrenem diyip buraya koşturuyorum 😂
-
Umarım Green Card'ı kazanırız da bir organizasyon yapıp bir araya geliriz amerika'da. Şimdiden sabırsızlanıyorum
-
deniz kum güneşle insanların aklını çelme bay ekrem @Rhonster :D
-
@Chandler eskisi gibi oldu sadece bilgi paylaşımı🥰
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@panaroyak mantıklı donelerle gidince kem kum falan desede dinlemiyorum 😂 o da haklı olacağız bir şey söyleyince dur ben iyice bi öğrenem diyip buraya koşturuyorum 😂
Ben geçen sene de başvurmuştum ama bildiğin başvurup hnuttum işime gücüme baktım bu sene bu siteyi gördüm resmen ufkum açıldı.
-
Kazananlardan bir tanıdığımız da bu hafta ailecek yeni hayatına doğru yola çıktı. Onların geçen sene yaşadığı sevinci bu hafta buradaki herkesin yaşamasını dilerim arkadaşlar :)
-
@tolgasatir hep öyle başvuruyu unutanlara çıkıyordu sana nasıl çıkmadı :D
-
@hato-santa, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Kazananlardan bir tanıdığımız da bu hafta ailecek yeni hayatına doğru yola çıktı. Onların geçen sene yaşadığı sevinci bu hafta buradaki herkesin yaşamasını dilerim arkadaşlar :)
Darısı başımıza olsun inşallah 🙏🙏
-
Gece yazılanlara bakıyorum

-
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Gece yazılanlara bakıyorum

Bende de aynusu oluştu bi an 😂😂
-
@tolgasatir Ne olduğunu anlamaya çalışıyorum.
-
-
@mehmet-JS He ya
-
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir Ne olduğunu anlamaya çalışıyorum.
Eski konular diyip geçiyoruz uzatmıyoruz kaldığımız yerden devam
-
@ahsenaydgdu bilgi paylaşımı için diğer başlıkları da kullanabilirsiniz :) ben geyik için buradayım :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum