DV2022 Bekleme Odası
-
@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir kardeşim sen kazan yeterki forumca yengeyi ikna ederiz 😂🗽 @ahsenaydgdu yardım eder.
zaten telegramda bulur kafa dengi kadın aynı şehirdende birileri çıkarsa yüz yüzede görüşülür
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@zencipsikiyatr @Rhonster koşş sevimmm yeni tampacı geldiii
Beklemedeyiz sabırsızlıkla :)
-
@tolgasatir kardeşim sen kazan yeterki forumca yengeyi ikna ederiz 😂🗽 @ahsenaydgdu yardım eder.
zaten telegramda bulur kafa dengi kadın aynı şehirdende birileri çıkarsa yüz yüzede görüşülür
Evet çıkınca bide telegram olayı var orda dediğiniz gibi çalışmalar hız kazanır :)
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir iyi bari genelde evde kaldıkları için bunalıma girdiklerini izlemiştim.
ablan ve çocuklarda gelirler falan de yani bu zordur tabi ama ben sevdğim herkesi oraya taşıma gayesindeyim. bi yolunu bulup :)
Beni de abim 43 yaşında hiç evlenmedi. Sakın bi delilik yapma ben bi atayım kendimi alcam seni de münasip bir kısmet bulup diyorum :) :) belki annemi bayıltır onu da getiririz :)
Eskiden A takımı diye bir dizi vardı. Orada B.A. karakteri de uçaktan çok korkardı. Her seferinde onu bayıltıp bir şekilde uçağa bindiriyorlardı. Aklıma o geldi 😂
-
Neden bu kadar tampa diyorsunuz ki 🐊 Nyc, n jersey olmaz mı 😂🗽
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@zencipsikiyatr, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@zencipsikiyatr, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ben de daha henüz karar veremedim eyalete. 8 Mayıs'ta ilk başvuruda kazanırsam bayram havası esecek burda. Tampa benim için de bir alternatif şu an. Hepimiz için hayırlısı olsun kaldı 6 gün
Meslekle nick uyumu var mı :)
Yok hayır meslek ile nick uyumu yok :D Makine mühendisiyim.
Tüh sosyal bunalıma girenler için psikiuatr hazır diyecektim tam 😁
Elimden geldiğince yardıma hazırım mesleğim olmamasına rağmen :)
-
@Emtee hep sıcak olduğu için :)
-
@denizci10 eşi'nden bahsetti diye hanımları etiketlediydim abi yoksa daha çok insan var :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10 eşi'nden bahsetti diye hanımları etiketlediydim abi yoksa daha çok insan var :D
Adam excel listesi tutuyor :)
-
@zencipsikiyatr Tampa'ya hoşgeldiniz diyelim :D
-
@ahsenaydgdu ben çok sıcağı sevmiyorum ama eşim seviyor. Neyse artık haftaya karar vericez 😂🗽
-
@zencipsikiyatr Tampa'ya hoşgeldiniz diyelim :D
Severek takip ediyoruz. :)
-
@ahsenaydgdu ben çok sıcağı sevmiyorum ama eşim seviyor. Neyse artık haftaya karar vericez 😂🗽
Benim gördüğüm soğuk yerleri de ciddej çok soğuk :)
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir iyi bari genelde evde kaldıkları için bunalıma girdiklerini izlemiştim.
ablan ve çocuklarda gelirler falan de yani bu zordur tabi ama ben sevdğim herkesi oraya taşıma gayesindeyim. bi yolunu bulup :)
Beni de abim 43 yaşında hiç evlenmedi. Sakın bi delilik yapma ben bi atayım kendimi alcam seni de münasip bir kısmet bulup diyorum :) :) belki annemi bayıltır onu da getiririz :)
Eskiden A takımı diye bir dizi vardı. Orada B.A. karakteri de uçaktan çok korkardı. Her seferinde onu bayıltıp bir şekilde uçağa bindiriyorlardı. Aklıma o geldi 😂
Diziyi hiç izlemedim ama annemi bayıltmazsak uçaktaki her bir yolcunun ünitelerce kanını çeker... o yüzden aktarmasız bir yere yerleşmem lazım annemle Aktarmalı uçuş yapacağıma bileklerimi dikine keserim daha iyi :)
-
@zencipsikiyatr
https://www.youtube.com/watch?v=EvlK_bj_PVk&t=522s açıklama kısmında mail adresleri de var irtibata geçersin kendisi de makine mühendisi -
Herşey güzel olucak 🗽 Olmalı.. Haftaya hemen telegram grubu kuruyorlar mı 🙈
-
@tolgasatir yanlış bilgi pandemi öncesi işsizlik oranı ortalaması abd genelinin 4.4 tü tampa'nın 3 tü pandemiden dolayı arttı 6 oldu ama geçici durum zaten abd ortalaması da 8.5 civarı işsizlik oranı şuan.
-
@tolgasatir liste yok ya ama tutacam :D
-
@tolgasatir yanlış bilgi pandemi öncesi işsizlik oranı ortalaması abd genelinin 4.4 tü tampa'nın 3 tü pandemiden dolayı arttı 6 oldu ama geçici durum zaten abd ortalaması da 8.5 civarı işsizlik oranı şuan.
Sanırım youtube da gördüğüm söylenenler falan da işsizlik maaşı ve destekleri almak içinde kendini işsiz gösteren çokmuş sayılar ondan da çok fırlamış sanırım
-
@ayvalik10 bu çift yüsünden san diegoya yerleşicem en sonubda 😂🗽
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum