[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
@efeser şimdi kahvelerini aldılar. EU'yu nasıl maximize ederiz bunu tartışıyor 8 kişi :)
-
@superdem22 kesin öyledir eminim:))))
-
Suan sayilar belli gecen cumadan beri belli hatta, her bultenin alt kisminda o bultenin onaylandigi asil tarih yaziyor. Bugun aciklanirsa persembe cuma onaylanmis olmasi lazim
-
@superdem22 Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
@crazycells bu İran, Yemen unsued vize durumu ne zaman ve nasıl belli olur sizce? yorumunuz var mı acaba? Bildiğim kadarıyla bu unsued visa'ların yasa tarafından dağıtılması gerekiyor
Konsolosluklar her ay kullanilmayan cesitlilik vizelerini KCC'ye geri gonderiyorlar ve KCC hesabi buna gore yapiyor ama bizim ulasabilecegimiz bir rapor oldugunu sanmiyorum.
Misal Ankara icin... mulakat tarihi aciklanan ve post'u Ankara olan kisilerin sayisini bir yerden bulabilirsek, su tablolari kullanarak hesap yapabiliriz:
https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-statistics.htmlAma bu raporlar da geriden geliyor, en son Nisan aciklanmis. Misal Nisan raporuna gore Ankara'da Nisan'da 135 DV vizesi verilmis. Vize alanlari ulkelerine gore ayirinca Nisan ayinda Turkiye kotasindan 148 vize verilmis, Iran'dan 4, Irak'tan 8, Yemen'den 0.
Guncel rakamlara ulasip hesabi yapana kadar sanirim vize bulteni coktan aciklanmis olur.
-
@superdem22 Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
@efeser ahaha :) beklentim daha yüksek aslında. Ama önceki aylarda çok düşük arttı. Bu ay 24500 altı gelmez bence. Bir de update edilen kotalar var. 26500 - 28500 arası beklentim var :) iyice çorap söküğüne döndü. :)
update edilen kotalar var demissin bu iletinde. kim update etmis, bunu bu dvrogers falan gibi biri atmadi mi ortaya yine tipki 18300 gibi? kesin bir durum soz konusu degil diye biliyorum.nerden bulmuslar bu yeni update edilen sayiyi ben gercekten orasini anlamadim. Anlayan aciklasin nolur.. 18300 FBi fact book taki nusuf durumuna bilmemneye gore bakilmisti. bu ne simdi nerden bulundu. :)
-
Bu ay 27500 verilsin bu is huzur icinde cozulsun
-
@jade Bu kota olayını burada tartıştığımızda baya gündem olmuştu ve ortak bir kanı olarak 18300 kota değil hedef demiştik ve değişebilir demiştik. Bu rakamın hesaplanması advanced bir konu. Brit de işin içinden çıkamamış ki zaten bu adamdan öyle birşey beklenmez. Önceki 18300 rakamını bulan DV4ROGER bu hesaplamayı güncelleyip hedefi yukarıya 19500 gibi bir rakama çekti. Şimdi akıllara şu geliyor DV4ROGER ile KCC'nin bağını nedir ? Aralarında bir bağ olmak zorunda değil ancak ortada bir hesaplama ve hedef var ise KCC de bu hesaplama üzerinden gidecektir. kaldı ki DV4ROGER bu hesaplamaları yaparken aşağıdaki parametreleri kullanıyor. Muhtemelen 2019'da kazanan numaralar da bu hesaplamada etkili olmuş gibi duruyor.
The Law
The Data
The Calculation (for DV-2019)https://www.uscis.gov/ilink/docView/SLB/HTML/SLB/0-0-0-1/0-0-0-29/0-0-0-1083/0-0-0-1159.html
-
ok yine 18300u ortaya atan adam 19500 diyor simdi. guzel.. :)
-
19500 neye denk geliyor yine bize yaramıyor asla
-
-
buçukta açıklanır mı acaba?
-
Bizim danışman yarın demiş nerden biliyor acaba allahın delisi
-
danışmanların burdakilerden fazla bir şey bildiğini sanmıyorum :D anca bi tanıdıkları olması lazım
-
Bugun gece 10 11 e dogru aciklanabilir gecen ay kcc ye cok telefon gitmistir belki aramasin millet diye boyle bir sey yapabilirler.
-
@periscope valla akıllı olsunlar her dk taciz ederim
-
Asıl bugün kadir gecesi. Nöbet tutturacaklar bize. @superdem22 o kota konusunu seneyede açarsa brit, bizzat onun yanına gidip...
-
@arnblt ahahah :)
-
visa bulletin sitesine biraz yavaş giriyor millet üniversite sınav sonucu gibi bekliyor herhalde çökertecekler siteyi :D
-
şu küfür etme grubu oluşturuldu mu
-
birazdan burası ağlama duvarına dönecek herhalde
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum