DV2022 Bekleme Odası
-
Ozkans coundown!
-
Şafak 7 Antalyaya selam olsun .....
-
@bitkicel Şafak 7 gün + 19 saat yanlış bilgi vermeyelim 19 saat nerdeyse 1 gün ediyor :)
-
@Ping-PONG özlettin kanka kendini nerelerdesin sen :D
-
@Chandler dışardaki asıl sen napıyon :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler dışardaki asıl sen napıyon :D
An itibariyle mail geldi benim de imzalı kaşeli belgem var 😂😂 bende dışardaki sayılırmıyım artık
-
@tolgasatir bi bende yok galiba :D dışardakilerle irtibatı kessem mi
-
@tolgasatir bi bende yok galiba :D dışardakilerle irtibatı kessem mi
Bizim havalimanı olduğundan evrakları hazırlamışlar her an çağırabiliriz diye 😁 kullanmaya pek niyetim yok ama
-
@tolgasatir taam taam inandım
-
@tolgasatir taam taam inandım
😂😂 la nereye gideyim her yer kapalı zaten 5M migros 50metre mesafede zaten bi bebegi kaynanaya bırakmak için kullanırım
-
@TughanTug kanka kesinlikle yapıyoruz bak bu dediğini sırf 3 gün üst üste yapalım ama 😂🥩 Yaşasın (NYC)🗽
-
Şafak kaç asker
-
@Chandler tlc yeni bir program var ufak tefek lüksler isimli buda karavan ev yapıyorlar
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler tlc yeni bir program var ufak tefek lüksler isimli buda karavan ev yapıyorlar
Bakayım kral
-
Az önce Amerikadaki arkadaşımla görüntülü konuştuk yaklaşık 1 saat. Yeter ki gelin iş çok , geçinme derdiniz olmaz buralarda dedi hayırlsı bakalım :)
-
@HAYAT, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Az önce Amerikadaki arkadaşımla görüntülü konuştuk yaklaşık 1 saat. Yeter ki gelin iş çok , geçinme derdiniz olmaz buralarda dedi hayırlsı bakalım :)
Çalışana ekmek çok abdde gerçekten. Hayırlısı olsun hepimiz için.
-
Bu ileti silindi! -
@Chandler O kadar ballandıra ballandıra anlattı ki kaç gündür içimde olan ya çıkarsa ne yaparım korkusu biraz azaldı....
-
@HAYAT, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler O kadar ballandıra ballandıra anlattı ki kaç gündür içimde olan ya çıkarsa ne yaparım korkusu biraz azaldı....
Benim tek aklıma takılan çıkarsa adres gösterme mevzusu. Onun dışında şimdilik endişem yok
-
@Chandler benim de sadece bu konuda endişem yok ama diğer konular kafamda takla atıyorlar resmen :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum