DV2022 Bekleme Odası
-
@TughanTug bu yazıyı değil asıl mektup olacak ozaman tepinmeye başlarsın.
-
@ayvalik10 aslında eşinizin ailesi siz ve çocuklarınız.. inşallah çıkarsa sorun çıkarmaz aile birliğiniz bozulmadan hep birlikte gidebilirsiniz.
-
@ayvalik10 haay allah yahu başvurular falan baya aksiyonlu geçiyormuş umarım bu sene çıkar abide gerek kalmaz böyle atraksiyonlara 🙏🏼
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ayvalik10 aslında eşinizin ailesi siz ve çocuklarınız.. inşallah çıkarsa sorun çıkarmaz aile birliğiniz bozulmadan hep birlikte gidebilirsiniz.
işte bazı insanlara özellikle kusura bakmayın ama kadınlara evlendiğini artık ailesinin yani çekirdek ailesinin değiştiğini anlatmak zor oluyor.
-
@ahsenaydgdu inşallah eğer gerçektende bizim kaderimizde yazılı ise olur. Mesela geçen sene kazandın diye havalara uçtun ama gidemiyorsun ondan gerçekten de çıkması değil gitmek için dua ediyorum.
-
@ayvalik10 Evet doğru, inşallah bu sene :folded_hands_medium-light_skin_tone:
-
@ayvalik10 büyükler her şeye karışmasa olmuyor ama türk kültürününde vazgeçilmezi bu, benim kayınpederimde ne işiniz var torunu göremicez orda garson mu olcanız napcanız diyip duruyo. Yok arkadaşları çocuklarını göndermişte iyi olsa onlar kalırmışta mışmışmış. Ne gerekiyosa o olcak beğenmeyen geri döner diyorum
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ahsenaydgdu inşallah eğer gerçektende bizim kaderimizde yazılı ise olur. Mesela geçen sene kazandın diye havalara uçtun ama gidemiyorsun ondan gerçekten de çıkması değil gitmek için dua ediyorum.
herhalde geçen sene çıkmış olsa kafayı sıyırırdım ben, çok sabırsızımdır normalde
-
@tolgasatir tamamen büyüdüğü ailesi ile ilgili bu durum. Tüm sülalesi 3 sokak çevresinde yaşamış dışarıya gitmemiş bir aileden yetişen bir insan zincirleri kıramaz
-
@tolgasatir anlatmakla alakası yok. Sağlıksız ebeveyn-çocuk ilişkisinden kaynaklı malesef. Zamanında güvenli ayrışma yapılamamış bağımlı anne-baba-çocuk ilişkisi.. bu hem kadın için hem de erkek için geçerli.. yaşlar kaç olursa olsun eğer hayat kalitesi etkileniyorsa mutlaka destek alınmalı bu konuda.
-
@tolgasatir ahaha evet geçen konuşmuştuk bheemi ya dün bütün gün emekledi kızdırdı beni sen yürüyebiliyosun diyorum bağırıyo illa emeklicekmiş 😂
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir tamamen büyüdüğü ailesi ile ilgili bu durum. Tüm sülalesi 3 sokak çevresinde yaşamış dışarıya gitmemiş bir aileden yetişen bir insan zincirleri kıramaz
Bizim kayınpeder asker sadece kendi ailesiyle yaşamış başka akraba arkadaş takıntısı yok tüm Türkiye yi gezmişler o yüzden çok bağlılar, bakalım kırmaya çalışıcaz artık
-
@hascerob @tolgasatir bu arada burası yavaştan kırmızı odaya dönüyor.
-
@ayvalik10 aklımdan geçmiyor değildi şimdi :D toplu bi terapi mi ayarlasak acaba diye :D
-
@TughanTug eşimden başlamıştım bu sene kendimden başlıcam sonra eşim sonra kardeşim 😂 nasıl nasıl bi yol bulup gitmeyi istiyoruz en azından kardeşime bile çıksa bi yasal yüzümüz olsun diye istiyoruz gc yi
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir ahaha evet geçen konuşmuştuk bheemi ya dün bütün gün emekledi kızdırdı beni sen yürüyebiliyosun diyorum bağırıyo illa emeklicekmiş 😂
bazen bizimki de yapıyo kaldırıyorum bagırıyo hemen emekliyo :D
-
@ayvalik10 ne çok acılar sığdırmışsın küçücük dünyana sevgili ayvalık10 😂😂 ya ben davranış bilimleri mezunuyum üstüne annelikte eklenince biraz ilgiliyim bu konulara kusura bakmayın haddimi aştıysam..
-
@khipusd yasak olan her zaman çekicidiri bu kadar küçük yaşta bilebilmelerine çıldırıyorum bende 😂 yasak iste o ehh pis kak elleme desekte aklı hep orda 😂
-
-
@tolgasatir kadınlar yaş aldıkça annelerine daha düşüyor sanırım. Bende gitsem kurtulsam sizden derdim, büyükçee ah canım anamm moduna girdim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum