DV2022 Bekleme Odası
-
I'd be safe and warm
If I was in L.A.
California dreamin'
On such a winter's day -
@Rhonster bilmiyorum ki şu an çok bilgisizce bu şekilde düşünüyorum. Yani çocuk olmasa aktarmalı da uçulur her yere ama stres olur bize hava limanlarında bekle. Neredeyse 1 tam gün belki daha fazla yolculuk falan perişanlık olur.. gerçi gittikten sonra Türkiye’ye sık git gel de yapar mıyız o da meçhul... şu an belirsiz aslında her şey.
-
@Rhonster Tampa da liseler ne durumda bilginiz varmı? İş olanaklarım Tampa'da çok fazla ama oğlumu da düşünmek zorundayım. Lise türleri ve puanlarını araştırdım, bir puan sıralaması var nette ama 2011 e ait güncel bir bilgi bulamadım.
-
@hascerob eğer Tampa'ya giderseniz Miami direk uçuş yapıp 1 araba kiralayarak yol manzarasının keyfini çıkara çıkara tampaya gidebilirsiniz 2.5 saatlik bir yol.
-
@HAYAT başarılı 2 lisesi var biri son 3 yıldır ödül alıyor. ikisininde puanı 9
-
@HAYAT St. Petersburg tada çok güzel liseler mevcut bir tanesinin puanı 10 3 ödüllü
-
Kansas a gitmeden önce Mutlaka bir kaç kovboy film i izlemenizi ve aşağıdai parçadan keyif almanızı tavsiye ederim. 🤣🤣🤣
-
@Rhonster Teşekkür ederim. Peki liselerde her spor dalı için olanak var mı? Mesela basketbol ağırlıklı, Amerikan futbolu ağırlıklı gibi?
-
@HAYAT, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster Teşekkür ederim. Peki liselerde her spor dalı için olanak var mı? Mesela basketbol ağırlıklı, Amerikan futbolu ağırlıklı gibi?
Hem güney hem iyi okul hem spor derseniz
Amerikan futbolu için Tampa 10 numara
Basketbol için New Orleans 😉 -
@Rhonster bunu baştan söylesene 🤗 canım Tampa bak bu kolaylığı da varmış.. bana böyle yer lazım şimdi annem gelmek istese Asla gelemez. Aktarma işi sıkıntı. Ama dediğin gibi olursa gider biz alırız rahat olur.. off her şeyi düşünmek lazım. Hayat benim gibi takıntılılar için çok zor.
-
@Rhonster Bu tavsiyede güzel fakat liselerle berabaer iş ilanlarını da inceliyorum genelde Tampa Miami civarı ya da kuzeyde Virginia taraflarında var.
-
@HAYAT o kadar araştırmadım malesef
-
@Ping-PONG 12 mayısta sonuçlara bakarken bu şarkıyı dinler bileklerimi dikine keserim eğer çıkmazsa :)
-
@Ping-PONG Cevap için teşekkür ederim. İnceleyeceğim. Basketbol için lise araştırıyorum.
-
@hascerob Yapma öyle şeyler
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG 12 mayısta sonuçlara bakarken bu şarkıyı dinler bileklerimi dikine keserim eğer çıkmazsa :)
Aman aman bekletiz hep beraber bir sene daha 🙃
Madem güneye karar kıldınız o zaman @HAYAT la beraber şuradan başlayın 🙃
-
@Ping-PONG Bu şarkı için güneye gelinir tam yaz deniz kum güneş havası :)))))))
-
Uykuuu nereye kaçtın 🥴
-
@HAYAT, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG Cevap için teşekkür ederim. İnceleyeceğim. Basketbol için lise araştırıyorum.
New orleans hem sizin için hem çocuk için anlafığım kadarı ile süper olur. Hem güzel liseleri mevcut hem basketbol konusunda istediğinizi elde edersiniz. Hem de jazz şehrinde yaşamanın tafına varırsınız. 🙃
Louis Armstrong Doğduğu topraklarda yaşamanın ayrıcalığı 😉
-
@HAYAT basketbol için genelde orta iç kesimler daha iyi ama malesef biz göçmenler için pek iyi değil bir çoğu dışa kapalı redneck diye tabir edilen kesim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum