DV2022 Bekleme Odası
-
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG ki muhtemelen dayanamayacaksın.. 😃
🤣🤣🤣
Al hadi seni de acıktırayım 🤣https://www.instagram.com/reel/CNSeE4RHo3g/?igshid=18o3zyikpnzus
ben ki ramazan ayının tamamını, evde olduğum günlerde 24Kitchen izleyerek geçiren insanım.. bunlar etkilemez beni :D
Ya bana 24Kitchen deme. Sürekli tivendi for kiçın dediği halde hala 24 kiçın diye okuyorum. Sinirlerim bozuluyor. 🤣
-
Arkadaşlar dayanın çok az kaldı Allahın izniyle amerikan topraklarına giriş yapacağız
-
@TughanTug, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir Hah ben de sizden bu haberi bekliyordum :D Yaptınız demek ilk satışı hayırlı olsun çok sevindim, ben de şu an kullanabileceğim bir ara depo sağlayan bir yer bakıyorum, buldum sanırım. Uygun olursa bazı detaylarla ilgili sizden bilgi alabilirim belki ilerleyen günlerde, darısı başıma :D
Al o zaman bu da sana gelsin. 🤣
https://www.instagram.com/reel/CNF-xtYD9H1/?igshid=1gvhts9rjvsok
-
@Rhonster yemek kanalı :D yerli yabancı farklı şeflerin programları oluyor.. izlemesi keyifli şefler var.. tavsiyedir :D
-
@hayallerabd şimdi açtım başlıyorum :D
-
@Ping-PONG kanal ismini hep ingilizce söylediği için ben de öyle kodlamışım valla :D 24 kitçın diye okuyamıyorum onu :D
-
@Rhonster oo Jamie Oliver var, sevdiğimiz bi abi :D başlangıç için iyi bir denk geliş :D
Edit: gerçi bitmiş galiba :D
-
@hayallerabd tr mi izliyorsunuz global mi
-
@Rhonster valla d smartta ne varsa onu izliyorum :D
-
@hayallerabd he tv den youtube u açtıydım ben :D
-
@Rhonster valla d smartta ne varsa onu izliyorum :D
Arkadaşlar d smarta para vermeyin tlc izleyin
-
@BordoBereli neden ?
-
@Ping-PONG kanal ismini hep ingilizce söylediği için ben de öyle kodlamışım valla :D 24 kitçın diye okuyamıyorum onu :D
Well, its my bad 😭
O zaman sana kübın pit. 🤣
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir Hah ben de sizden bu haberi bekliyordum :D Yaptınız demek ilk satışı hayırlı olsun çok sevindim, ben de şu an kullanabileceğim bir ara depo sağlayan bir yer bakıyorum, buldum sanırım. Uygun olursa bazı detaylarla ilgili sizden bilgi alabilirim belki ilerleyen günlerde, darısı başıma :D
Al o zaman bu da sana gelsin. 🤣
https://www.instagram.com/reel/CNF-xtYD9H1/?igshid=1gvhts9rjvsok
Görmüştüm bunu
-
Valla çok şükür yaptık ilk satışı devamı da gelir inşallah 🙏
Bildiğim bişeyse neden olmasın
-
@Rhonster youtube'da tüm programlar yok diye biliyorum.. ama Refika favorimdir, onun youtube sayfasını takip edebilirsin.. hem daha yapılabilecek şeyler hem de bizden lezzetler genel olarak.. linki de şöyle bırakayım :backhand_index_pointing_down_light_skin_tone:
-
@Ping-PONG filmi de çok severim :D
-
Yemek işi gerçekten çok zevkli herkese tavsiye ederim özellikle yemeginiz başkaları tarafından yenip tam puan alınca
-
@BordoBereli tlc benim için sadece ev temalı programlardan ibaret.. diğerleri pek ilgimi çekmiyor.. :person_shrugging_light_skin_tone:
-
@Rhonster Arkadaşım bunlar hep bizim cebimizden para almak için yapılan şeyler ona para vericeklerine dolar alsalar amerikaya gidecekleri zaman en azından araba parası birikir
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum