DV2022 Bekleme Odası
-
@hayallerabd çok zor bir soru ama iyi yapan bir yer olursa ucundan bakarım :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hayallerabd çok zor bir soru ama iyi yapan bir yer olursa ucundan bakarım :D
şimdi Alsancak'ta güzel yapan yerler var tabi ama ilk defa ve senin gibi yan yol peşinde olan birine öneriyi @Ping-PONG yapsın.. 😃 onun deniz mahsülleri tecrübesi daha çok bu konuda belli ki.. 😃
-
@hayallerabd tamam tamam denerim :D yıllar önce stajdayken gezdiydim oraları ama öğrenci olduğumuzdan bakmadık bile :D
-
Tünaydın ahali. Bu gece hep şöyle düşündüm çekilişten sakız bile çıkmamış sen neyin kafasını yaşıyorsun diye bir üzüldüm ama yine de benim hala umudum var ✌️
-
@Hyller tünaydın abla
-
@hayallerabd tamam tamam denerim :D yıllar önce stajdayken gezdiydim oraları ama öğrenci olduğumuzdan bakmadık bile :D
resmen nimetlerinden faydalanmamışsın, pes.. 😃
-
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG az değilsin ha kıvır kıvır :D bu arada bende paçada beyin ve dil favorim ama şu beyaz beyaz olan paçayı kastetmiyorum batı taraflarda yapılan bildiğin hakiki adana paçasından bahsediyorum :D @hayallerabd in çok seveceğine eminim :D
Bence hiç emin olma. İnsan okuma konusunda sınıfta kalabilirsin. :D
kaldı hocam.. velisi olarak sizinle mi görüşelim? 😃
Bunun için fazla dil dökmeye gerek yok. Gereksiz bir arkadaşımız. 🤪 Takmayın fazla 🤣🤣🤣
-
@hayallerabd öğrencilik coh kötü bişi coh
-
Buenos dias a todos
-
@Ping-PONG @crazycells banlayın bu arkadaşı küfür etti kesin Ali Bey.
-
Aklıma gelmişken, şunu da şuraya koyayım. 🤣
https://www.instagram.com/reel/CNZfHc5ARdy/?igshid=axf7ti67b154
-
Herkese merhaba. Her yıl çekilişe başvursam mı başvurmasam mı diye kararsız kalıp bu tarihlere gelince iyi ki başvurmuşum diyorum (:
Sonuçlar için 14 gün sonra bugün akşam saatlerini bekleyeceğiz. Herkes için hayırlısı olsun.
-

-
Merhaba, 35 yaşındayım, ilk kez green card başvurusu yaptım ve büyük bir heyecanla bekliyorum. Tarih yaklaştıkça yaş konusu kafamı meşgul etmeye başladı. keşke imkanım olsaydı 20li yaşlarda başvuru yapsaydım diyorum.
-
Çok az kaldı be.. 🗽
-
kaç kişinin telefonunda geri sayım sayacı var :) Bide doğum günüm 9 mayıs sonuçlara 9 mayısta bakacağım :) @Rhonster sence doğum günü olanlara öncelik olurmu :)
-
Run Forest Run
-
@Ping-PONG olur mu gereksiz? adam koca forumu Tampalı yaptı.. yetmedi bir de üzerine başkan oldu.. hafife almayın derim.. 😂
-
-
@hayallerabd öğrencilik coh kötü bişi coh
öğrenciyken gezdim deyip arkasından çok kötü diye ağlamak mı? 😃
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum