DV2022 Bekleme Odası
-
@Ping-PONG @hayallerabd yaw adını unuttum bi an neydi şu yengeçgillerden olanın adı derken aklıma geldi ıstakoz onu yakalarız yengeç nasıl olur onu da merak ediyorum :D
-
@hayallerabd demicem dimi :D
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster @Hyller @hayallerabd
@Rhonster Genelde böyle dolandırıcıların hep aslında çok zengin oldukları söylentisi vardır. ;) Bu arada samimi gözükeceğim diye itici olan ve komikte olmayan bir adam. Sadece ben böyle düşünüyor olabilirim. Bişey diyemem, herkesin düşüncesi kendisine.
https://ilkayzaman.com/egitim/
Alın aynı dolandırıcılığın içinde bu arkadaşında olduğunu görün. :D :D :D
Şimdi öyle deme 😁 ben aldım burdan eğitim hesap kitap yaptım ve aldığım hizmete baktım açıkçası değiyo ve satış yapmaya da başladım. Tamam sevmiyor olabilirsiniz ama dolandırıcı demeden bir düşünmek lazım. Ağır bir laf çünkü .
:D Hocam ben diğer elemana bu konu üzerinden dolandırıcılık yapıyor dedikleri için. Aynı konu da bu arkadaşta var demek istedim.
Ama şunu çok net söyleyebilirim ki. Bu konuların içeriği dolandırıcılık gibi geliyor bana. Neden diyeceksiniz. Paket içeriklerine bakan ve işi bilen birisi oha be kardeşim bunlar nasıl rakamlar der. :D
Valla ben bi hesap yaptım az çok 300 500 dolar bu adamlara kalıyo gibiydi o da 1 yıllık danışmanlık ve suspend durumları için destek veriyolar ona değr gibi geldi
Doğrudur. Gece saat 1 de yanlış cümleler kurmak istemem bilgili olmadığım konularda. Bakış açısı benim tarafımdan bakınca. öyle gözüküyor. :D
-
@tolgasatir zaten dolar satıyosunuz değil mi eğer öyleyse eğitimin masrafı 1 aya çıkacak 😊😊
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG @hayallerabd yaw adını unuttum bi an neydi şu yengeçgillerden olanın adı derken aklıma geldi ıstakoz onu yakalarız yengeç nasıl olur onu da merak ediyorum :D
bak ben de ıstakoz yemedim hiç, çok da merak ediyorum tadını..
-
@hayallerabd tamam ozaman ilk tadımı tampa da yaparız :D
-
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster bana uyar ama @Ping-PONG o sulara arkasından biri itmezse çok girecek gibi değil.. :D
:D Karides i kalamar ı tutmak bizim haddimize değil. Satın alırız :D
Ama ahtapot a dalarız bence :D Benim ayvalıkta ahtapot avcısı arkadaşım var. Türk milleti olarak duyduğumuz her şeyin uzmanı oluyoruz. Çok dinledim arkadaşı, duyduklarımı yapabilirsem tutarım heralde :D :D :D.
Nerdeydi ya nesli tükenen ahtapot bulmuşlar bi güzel pişirip yemişler :) türkiye de bi yerdi ama hatırlayamadın
Sus sus onu hiç söyleme :P :D
-
@Rhonster bana uyar ama @Ping-PONG o sulara arkasından biri itmezse çok girecek gibi değil.. :D
Ama ahtapot a dalarız bence :D Benim ayvalıkta ahtapot avcısı arkadaşım var. Türk milleti olarak duyduğumuz her şeyin uzmanı oluyoruz. Çok dinledim arkadaşı, duyduklarımı yapabilirsem tutarım heralde :D :D :D.
ben yiyiciyim :D ister tutulsun ister hazır alınsın fark etmez açıkçası.. :D taze ve iyi pişirtilmiş olsun yeter :D
-
@hayallerabd demicem dimi :D
sen de benim kadar gerçekleri biliyorsun :D
-
@tolgasatir bi de şunu sorucam ürünü siz mi belirliyosunuz danışman mı diyo şunu satsan iyi olur diye
-
@hayallerabd tamam ozaman ilk tadımı tampa da yaparız :D
benim için gayet uygun bir öneri :D
-
Ben görüntüsünden dolayı mıdır yoksa ıstakoz yaparken şef aynı anda yengeç pişiriyordu. Yengeçlerin çığlıklarını duyduğum için mi bilmiyorum. Istakoz görünce tuhaf oluyorum. Ama ne hikmetse bacağını. yiyorum yengeç in (Pavurya bacağı diye geçiyor restaurantlarda) :D
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir zaten dolar satıyosunuz değil mi eğer öyleyse eğitimin masrafı 1 aya çıkacak 😊😊
Satış yapmak biraz zaman alıyo amazon sisteminden dolayı ama o gün burda konuştuktan sonra aynı akiam ilk satışımı yaptım çok şükür güzel de para bıraktı artacak inşallah hesap güvenilir oldukça
-
@hayallerabd tamam seal the deal!
-
@tolgasatir ay olur inşallah var bizim de bi amazon hayalimiz. Annemi götürttüp onun üstünden şirket açıp onun üstünden satmak istiyoruz 😂 kendimizi riske atmamak için..
-
@tolgasatir bi de şunu sorucam ürünü siz mi belirliyosunuz danışman mı diyo şunu satsan iyi olur diye
O akıl veriyo epitimlerxe o uzaktan bağlanıp listdledi sonra ben o kültürü düşünüp kafama göre takıldım, o sadece dikkat etmem gereken noktalarda çok net
-
@tolgasatir ay olur inşallah var bizim de bi amazon hayalimiz. Annemi götürttüp onun üstünden şirket açıp onun üstünden satmak istiyoruz 😂 kendimizi riske atmamak için..
Ben babamın üstüne kurdum 😂 stopaj ve bag kur ödemesi çıkmıyo emekli olduğumdan ve tapulu dairesini adres gösterdiğimizden 😁😁
-
Ben görüntüsünden dolayı mıdır yoksa ıstakoz yaparken şef aynı anda yengeç pişiriyordu. Yengeçlerin çığlıklarını duyduğum için mi bilmiyorum. Istakoz görünce tuhaf oluyorum. Ama ne hikmetse bacağını. yiyorum yengeç in (Pavurya bacağı diye geçiyor restaurantlarda) :D
yengeç hiç yemedim.. canlı canlı haşlanması olayı beni de rahatsız etse de sonra diyorum ki iki yüzlü olmaya gerek yok, diğer yediklerin de canlı değil miydi? ama tabi bizzat o seslere şahit olmak başka bir olay.. epey rahatsız edicidir..
-
@tolgasatir ben ali babaya girdim. Ürün yükleme etme zor geldi. Trendyoldan direk aktardık 3 kere satış geldi kendi kendine hiç bakmıyorum. Amazonda ürün listeleme falan karışık mı nasıl. Biliyosanız trendyolu eğer çok basitti orda.
Bu işi yapmak istiyorum ama karmaşık bişeyse kafada yormak istemiyorum ayy çok kararsızım
-
Karides kalamar çok denedim de ahtapot hep korkuttu beni nedense lastiksi gibi gözüküyo deneyemedim bile 🙄
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum