DV2022 Bekleme Odası
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@crazycells az önce turist vizesi ile ilgili bilgi paylaştı abd konsoloslukları 30 eylül 2022 ye devretmiş yatırılan 160$ lık vize ücretlerinin son tarihini. Biz bittik yemin ediyorum.
Haydaaaaaaaa,
Senin şu kanada pr işini devreye sokalım... bilgileri alınca konuşalım
Konuşalım :D
-
@Ping-PONG konuşalım
-
@panaroyak, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG işsizlik gerçekten çok zor 😄 kolay gelsin editlerini bekliyoruz
Hangi konu? Tekne yapıyorum o mu? :D
-
@Rhonster yer mi o numaraları Anadolu genci be.. :D
-
@hayallerabd et dışında kastettiğim yemek balık ve deniz mahsulleri zaten yoksa dediğiniz gibi :) Bizim burada yemeyi bırak video çekmese adını bile duyamayacağımız etleri az pişmiş, çok pişmiş, kalın kesilmiş vs bahanelerle beğenmiyor adam :)
-
@denizci10
Kanada pek zor değilmiş gibi duruyor benim için. Eğer ingilizceyi fluent e çekersem, benim uzmanlık alanımdaki iş ilanlarının yarısında sponsorluk bilgisi var. Yabancılar için çalışma izni alınır diyor. :D Ben master la felan gidersem Kanada' ya kesin alırım PR ı gibi geliyor. :D -
@crazycells az önce turist vizesi ile ilgili bilgi paylaştı abd konsoloslukları 30 eylül 2022 ye devretmiş yatırılan 160$ lık vize ücretlerinin son tarihini. Biz bittik yemin ediyorum.
Kazanmak mı hayırlı kazanmamak mı bilemiyorum bazen çok üzücü :@
-
@Ping-PONG inş her şey dilediğin gibi olur
-
@nevzatyildizz o videoları izlediğimde aklıma insanın içindeki yokluk duygusunu çıkaramadığı geliyordu hep.. 25$ verip "kapanana kadar buradayız, yiyeceuk" diyerek yanında sadece su ile yemek yiyordu.. :D sadece su içmesinin sebebi de tıkanmasın diyeymiş.. :D
-
@Ping-PONG hayır teknene bayıldım o güzel bir hobi olmuş 👍🏼 İlkay zamanla ilgili araştırmanı kastetmiştim. Biraz geç dahil olunca konular karıştı 😄
-
@denizci10 abi çok karamsar olma eylül 2022 ye devretmeleri bir problem değil sadece bir süre işleri tekrar rayına koymak için turist vizesi işlemlerini yapmıyoruz izlenimi vermişler gibime geliyor konsolosluk aktif olduktan sonra düzene girecektir.
-
@hayallerabd halbu ki su tıkar :D
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Peki sevgili forum ailem mutlaka YouTube da şunu izle diyeceğiniz biri var mıdır?
Vallahi ben şu sıralar tır camiasına sardım... süper videolar var...
:D :D :D
@Hyller abla seni tır şöförü yapalım mı? :D
ABD' de işini iyi yapan tırcıların yıllık 300.000 gross kazandığı söyleniyor. :D
@Ping-PONG güzel para var evet ama çocuklarım var olmaz o iş. Ama bekar olsan ya da çocuk olmasa çok güzel iş bence. Ben araba kullanmayı çok seviyorum zaten uber yeter bana 🙈 -
@Rhonster yok öyle içeçek niyetine değil ya.. hani yedin yedin arada bi boğazı temizlesin diye.. :D ne salata ne meze ne içecek.. vahşi doğada avlanıp yemekten 1 tık öncesi adam.. :D
-
@hayallerabd işte yaşamak istediğim hayat greencard çıksa da biz de gidip yesek :)
-
@nevzatyildizz Tampa'ya gidecekseniz burada BBQ sözleri havada uçuştu, mutlaka doyarsınız.. :D
-
@hayallerabd bizde yaparız merak etmeyin :D hatta mangalda ki etin avcarı filan hepsi bende
-
@hayallerabd içiniz rahat olsun o iş bizde :D
-
@Rhonster valla benim içim rahat, gerisini başkan olarak sen düşün artık.. :D
-
ben bir defter alayım tarifleri unutmadan :D çok güzel oranlarda yemekler hazırladıydım :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum