DV2022 Bekleme Odası
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster off stres yaptım yine😀
@bidünya yapma yapma herşey çok güzel olacak 🎉
-
@ahsenaydgdu nerdesin rüya evleri youtube dan bitirdim valla fayans döşerim. Boya badana da tamam kendimizi geliştirelim beklerken 🙈
-
@Hyller link atsana abla bende izleyeyim :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller link atsana abla bende izleyeyim :D
Onu beceremiyorum işte ben yaz YouTube a rüya evler diye çıkıyor @Rhonster
-
@Hyller tamam yazayım :D ama sadece youtube da yazan linki kopyalayıp buraya yapıştıracan abla bilgin olsun :D
-
@Hyller tamam yazayım :D ama sadece youtube da yazan linki kopyalayıp buraya yapıştıracan abla bilgin olsun :D
Teknoloji özürlüyüm ben 🙈 Bir forumda bu kadar yazabildiğime şükür ediyom 🙈
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Teknoloji özürlüyüm ben 🙈 Bir forumda bu kadar yazabildiğime şükür ediyom 🙈
Aha yıldızlarım geri gelmiş mesela ben şok 😁
-
@Hyller ahahahahahha altına yapıştırıcıyı sürr yaydır sonra taşı koy ablaa olur 😂 bende şuan temizlik avcılarını izliyorum. Amerikada insanlar evlerini kendimi temizliyor, temizlik şirketi kurmak nasıl fikir 😂
-
Yapalım, temizleyelim dekore edelim satalım bizde olmaz mı her yola varım ben @ahsenaydgdu
-
https://www.youtube.com/watch?v=vCJP2t3m5tU
Bir İlkay Zaman videosu ekleyebildim mi @Rhonster -

Aha resim bilem yükledim galiba :) Timsahlar böyle gülecek mi bize :) @Rhonster
-
@Hyller evet :D ama ilkay zaman ı sevmiyom ben :D
-
@Hyller evet abla :D
-
@Hyller evet :D ama ilkay zaman ı sevmiyom ben :D
Neden peki merak ettim valla @Rhonster
-
@Hyller zamanında bir d*landırıcı olan Ekim kaya ile işbirliği yapıyordu. Bir de türkleri salak olarak görüyor sürekli kötülüyor aşağılıyor..
-
@Hyller tarik ilk evini 2005 de yapiyor ve kâri 85 yada 65 k olmasi lazim :) ondan sonra bakiyor bu iste deli para var yuruyor gidiyor :)
-
@Batuhan-X, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller zamanında bir d*landırıcı olan Ekim kaya ile işbirliği yapıyordu. Bir de türkleri salak olarak görüyor sürekli kötülüyor aşağılıyor..
@Batuhan-X bilmiyorum çok geçmişi öğrendiğim iyi oldu. Tenkyu
-
@Batuhan-X ekim
Kaya. Buyuk tuzaktir aman ha :) -
@Hyller 🙏🥰
-
@gokhanbagatur, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller tarik ilk evini 2005 de yapiyor ve kâri 85 yada 65 k olmasi lazim :) ondan sonra bakiyor bu iste deli para var yuruyor gidiyor :)
@gokhanbagatur şey çok komik değil mi ama 3'ün 5'in hesabını yapıyor ya bize komik geliyor :) Bir banyoyu değiştirse 6 bin dolar harcayacak ama evin değeri 20 bin dolar artacak düşünüyor ya yapsam mı diye çatlıyorum :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum