DV2022 Bekleme Odası
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Evet 17 gün kala aklıma geldi geçen gün ve bu konuda düşünmeye başladım. GC veya E2 fark etmez abd ye gitmeden önce Türkiye de yapmam gereken neler olabilir diye düşündüm. Eşyaları satma, telefon hattı gibi hususlar değil mesela ben dişlerimi komple yaptırmak istiyorum. Var mı sizin böyle düşünceleriniz ya da listeniz??
Hahaha 🤣 ben dişlerim gayet düzgün olmasına rağmen hazır maskede takıyoruz. Kıydım paraya en iyi dişçide çene yapısını mükemmel seviyeye getirmek için diş teli taktırdım. Düzenli röntgen çektirir baktırırdım zaten bu sefer ileriye dönük en ufak sıkıntılım bişey varsa müdahale edelim lütfen dedim.
Doktorum, hayırdır yolculuk mu var dedi. 🤣Bir karadenizli olarak kellik başa bela🤪 onun içinde tedaviye başladım bitti. Bildiğin saçlarım geri çıkmaya başladı. 🤣
Önümüzdeki ay dalış ve yüzme eğitimlerine başlıyorum. Apple watch ve koşu için bluetooth kulaklık aldım. Bütün yaz koşu ve rucking yapacağım. Calisthenic için Gerekli çalışma listesini çıkardım ve ezberlemeye düzene otutturmaya çalışıyorum.
İnternetten aptallar için askeri yetenek sınavı (ASVAB for DUMMIES) kitabı aldım çalışıyorum. Geriye bir tek İngilizce kaldı.
Eee hedef belli ve zor.(Özel kuvvetler) Çalışmak lazım 🤣🤣🤣
Arkadaşlarla sohbet ediyoruz geçen IT dalında sahip olduğum 3 tane uluslararası sertifika mevcut. Hepsi de California şirketi. Google dan araştırdığımda mesleğimimin gelir skalası (sahip olduğum sertifikalara istinaden ve tüm Dünya’ da geçerli sertifikalar) 25% 80-85k avarage 105-115k top 135k dollar yıllık şeklinde ve bizden silikon vadisine giden bir arkadaşımızda onayladı. Ben banane ben asker olucam dedim ve google dan yıllık gelirin 20k ile 10 yıla yakın deneyimle 44k olduğunu görünce masadan kahkaha atarak bir kalktılar. Hala daha eğleniyorlar benimle 🤣🤣🤣
Maşallah diyorum keşke benim de dişlerim öyle olsa ama maalesef sıkıntı yaşıyorum sürekli. Allah başka dert vermesin.
Diş önemli, insan yemekten içmekten soğuyor ağzında aprun olunca. 😭
-
Kisden dolaylı 2 dişim çekildi.
Kis'i temizleyecek doktor bulamamıstık..
Türkiyede yapabilecek kişi sayısı nadir -
@ahsenaydgdu  GERİ SAYIM HADİ BAŞLASIN... -
@Ping-PONG dalış eğitimi tüplü mü yoksa serbest mi eğitimi alacaksın eğer tüplü dalış alacaksan SAKIN CMAS alma PADİ alman gerekiyor. Eğer aklına takılan bir şey olursa ben PADİ eğitmen yardımcısıyım.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG dalış eğitimi tüplü mü yoksa serbest mi eğitimi alacaksın eğer tüplü dalış alacaksan SAKIN CMAS alma PADİ alman gerekiyor. Eğer aklına takılan bir şey olursa ben PADİ eğitmen yardımcısıyım.
Teşekkür ederim abi, yazın tek yıldız eğitimi için misafirin olabilirim. Yazarım sana. Veriyor musu eğitim?
Ben serbest dalış eğitimi alıcam.
-
İnsan bişeyi kafaya koyup araştırmaya ve o yönde planlar yapmaya başlayınca arkasından çok şey geliyor. Kuzenim emlak danışmanı ve bir konsolosluk çalışanına ev ayarlamış arkadaş olmuşlar. Geçen ben planlarımdan bahsedince o da gidip ona bahsetmiş. Bugün beni aradı. Gelsin, konuşalım sohbet edelim. Hem bir çok konuda yol gösteririm. Hem de Kanada için PR almanın kesin yöntemi var. Onu anlatırım destek olurum demiş.
Yarın veya öbür buluşup bir kahve ısmarlayacağım. Eğer bilmediğimiz değerli bilgiler yakalarsam, sizlerle de paylaşırım.
-
@denizci10 abi hemen değilde bir tatille beraber yaptırmayı düşünüyorum burda dişlerimi
-
@denizci10 var tabi listenin en başında amerikaya bilet al ve düşman çatlatma 😆😆😆😆
-
@Ping-PONG yokya sen kesin bizi unutursun ozaman 🤣
-
@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG yokya sen kesin bizi unutursun ozaman 🤣
Benim kuzenim ingilizcesi yok ve maalesef adamda da Türkçe yok. Adamın cümleyi kuruş şekli çok yardımseverdi bizim zaten aramız iyi diyor. Acaba destek olurum derken benim için gelip burada açıklayamayacağım bişeyler den bahseder mi bilmiyorum. Anlatabileceğim her şeyi gelir anlatırım. 🤣
-
@Batuhan-X sorsaydın bana doktorumu söylerdim benimde kis vardı 2 tane temizledi kurtuldum :D
-
çok güzel bir gün değil mi? güneşte çok güzel ısıtıyor içimizi tamam bi houston güneşi değil ama olsun 😅
-
@Ping-PONG amerika da dalarız sorun değil şu anda pandemi dolayısıyla dalışlar sıkıntılı
-
@Ping-PONG amerika da dalarız sorun değil şu anda pandemi dolayısıyla dalışlar sıkıntılı
Sadece serbest dalış eğitimi alıyor olmamın sebebi o zaten abi 🤣 onu da eğitim adı altında yapamıyoruz zaten çaktırma 🤣
-
@Ping-PONG amerikaya gidince bayanlarda dünya rekorları kıran serbest dalıcı ile irtibata geçersin. Eskiden çalıştıran koçu şimdi eşi oldu evlendiler. Ciğerlerinden dolayı artık yarışmıyor. Yasemin dalkılıç
-
@Ping-PONG amerikaya gidince bayanlarda dünya rekorları kıran serbest dalıcı ile irtibata geçersin. Eskiden çalıştıran koçu şimdi eşi oldu evlendiler. Ciğerlerinden dolayı artık yarışmıyor. Yasemin dalkılıç
Hahahha abi ne yaptın ya. Köpek balığı sevicilerle ne işim olur benim. Havhavcı. Moda tayfasından bir abimizin eşinin arkadaşı. O da köpek balığı korkum olduğunu bildiği için Yasemin e verelim bunu diye espri yapmıştı.
Benden uzak Allah’ a yakın olsun 🤣🤣🤣
-
Benim bir arkadas dalis sertifikasi aldi daha birkac ay once. Hatta gecen ay grup olarak Miami Key West'e batik bir gemi icin egitim amacli dalisa gittiler. 3-4 gun dalis yaptilar orada, hemde otelde kalip kisa tatil yapmis oldular.
-
Abi, ayıp olmuyor mu? 😭
-
@Ping-PONG sen dalma kanka köpecikler peşinde.
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG sen dalma kanka köpecikler peşinde.
Çözücem, onu bir yolu mutlaka vardır bulacam onu.
@bidünya
Abla bayramda yasak😭 sonraki hafta 4 arkadaş kelebekler vadisi yakınlarında bir yere kamp kurucaz.
Bir smoothie ısmarlarsın artık. 🤣🤣🤣 ellerinle yaparsan ama yoksa biz sana ısmarlarız 🤪
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum