Bitcoin ve Altcoins
-
İzahı olmayan şeyin mizahı olur :)
-
@Ping-PONG evet o sanırım😀
-
@nevzatyildizz 👍
-
Bekleyin arkadaşlar, 3-4 saat sonra Hong Kong uyanınca izleyin CHZ yi. Hadi aslanım yüzümü kara çıkarma. :D :D :D
-
Gündüz borsa gece coin kaç gündür doğru düzgün uyku uyumadık gece gündüz, hangi gün, saat kaç her şey birbirine girdi🥴
-
@bidünya, içinde söyledi: Bitcoin ve Altcoins
Gündüz borsa gece coin kaç gündür doğru düzgün uyku uyumadık gece gündüz, hangi gün, saat kaç her şey birbirine girdi🥴
Benim bütün yatırımım BTT HOT ve CHZ de şu an. Uzun vade düşünüyorum. Bilin ne oldu.
Sanırım Hot da beklediğim atağı yapacak. Takipteyim. :D -
@Ping-PONG, içinde söyledi: Bitcoin ve Altcoins
@bidünya, içinde söyledi: Bitcoin ve Altcoins
Benim bütün yatırımım BTT HOT ve CHZ de şu an. Uzun vade düşünüyorum. Bilin ne oldu.
Sanırım Hot da beklediğim atağı yapacak. Takipteyim. :Dbtt ve hot 10.000 tl yatıran arkadaşım 10 gün içinde 20.000 tl olunca gaza gelip daha da yükselecek diyerek parayı çekmedi ve en son 10.500 tl ye kadar düşmüştü sanırım şuan 8-9 bin ancak vardır
-
@Ping-PONG bir ara takip ediyordum ama iki gündür gözden kaçırdım onu eşime söyliyim bir baksın😀
-
@nevzatyildizz
Ben CHZ yi 0.47 den ve holo ile btt yi de şuan bulunduğu noktadan aldım.
Normal şartlarda unutmuş olmam gerekiyor ama keyif yapıyorum. :D Uzun vade hedefliyorum.
Şu an yeni uzun vade yatırımım ve gir çık için araştırma yapıyorum. Tavsiyelerinize açığım :D -
CHZ ve BNB bana uzun vadede güvenli liman gibi geliyor şahsen. Dava sonucuna göre patlama yapabilir diyerek elimde tuttuğum bir miktar XRP yi 0.48 dolardan bozmuştum şuan 1.66 dolar ancak yine de bana çok fazla güven vermiyor.
-
@nevzatyildizz
CHZ Bitcoin den daha güvenilir geliyor bana da.
Premier league transfer dönemini açsın. Bak neler oluyor. :D -
Holo güldürmedi şimdilik. Kahvaltıda check etmek üzere yastığıma doğru yol alıyorum. Hepinize bol para diliyorum :D
-
@Ping-PONG yarın şu hikayenin detaylarını bir anlatın arkadaşlar ben bilmiyorum😀
-
@Ping-PONG hadi cüzdanlarınız dolarla dolsun sabaha kadar💵💵💵
-
BTT pump da şu an🤣
Umarım yıl sonu hedefime böyle ara sıra pump larlarla net adımlarla ilerleyeceğim. 🤣 -
@Ping-PONG WİN dende bir atak bekliyorum bir iki güne😂
-
8 Mayıs ta talihli olursam yılbaşında hesapta gösterecek ve gittiğimde ilk masraflarımı karşılayıp hayatımı kurduracak parayı, BTT CHZ ve HOT dan alıcam umarım. 🤣
Yani yeterki çıksın bunları halletmek benim için zor değil ama böyle keyifli oluyor. Neşe katıyor insana 🤣
-
@Ping-PONG 😂😂😂
-
Coin piyasası vahşi batıya döndü.
🤣
https://youtu.be/mLXQltR7vUQ -
Tam olarak bu :D

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum