Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 hakkim iptalmi oldu mulakatla ilgili hicbir haber olamadim dv lottery sitesine girip durumumu kontrol ettigimde ise durum goruntuleyemiyorum

Benzer Başlıklar

• Mülakat erteleme

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    -3 Oy
    4 İleti
    449 Bakış
    M
    EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
  • DV2020 Instruction Yayınlandı.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    11
    3 Oy
    11 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @gkhn-clkkn DV2020 Instruction Yayınlandı. içinde söyledi: Arkadaslar bir sorum olacak. Evli kisiler kendini DV2020 icin kayit ederkin kendinin ve esinin bilgilerini giriyorlar. Peki diger es ayrica kayit olup esini o da kayit edip sansini 2 ye katliyabilir mi ? yoksa sadece bir es uzerinden mi kayit oluyor ? Tesekkurler Cekilis sartlarini saglayan herkes basvuru yapip esini ekleyebilir.
  • MÜLAKAT

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    5
    0 Oy
    5 İleti
    1k Bakış
    ikizbabasiI
    @muhamedari tam hatırlamıyorum zamanını ama senin gibi bir arkadaş vardı gereken maddi durumu gösteremediği için Amerika da ki bazı türk firma sahiplerine ulaşıp iş mektubu almıştı ve vizesinı de onaylattı.Gerçekten gitmek istiyorsanız siz de araştırıp böyle bir çözüm bulabilirsiniz.Elinize böyle bir şans geçmiş her türlü seçeneği zorlayın derim.Yolun açık olsun
  • DV2018 AP durumu

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    159
    0 Oy
    159 İleti
    51k Bakış
    nevermoreN
    emrenaz , herkes seniden güzel bir haber bekliyor galiba
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k