[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
-
This post is deleted! -
@Kubilay-Kahriman merhaba. case numaranız 12Klarda, şuan beklemeden evraklarınızı gönderin. çünkü şuan evrak talepleri 20K'da ve sizi oldukça uzun zaman önce geçmiş.
-
@redur47 çalışıp çalışmama sıkıntı olmuyor bildiğim kadarıyla ama hesapta gösterilecek para için iş geçmişiniz, mesleğiniz ya da kişisel profiliniz değerlendiriliyor diye biliyorum. forumdan, yakın çevreden ve sosyal medyadaki abd yaşayanları üzerinden yaptığım bir çıkarımdır :)
-
@gucarslan şimdi kontrol ettim bana 28/10/2020'de evrak isteği maili gelmiş. 17/11/2020'de evrakları gönderdim.
ancak bunun üzerine herhangi onay vb. bir randevu vs. mülakat aşaması olmadı.
sorumu şöyle sorayım evrakları gönderenlere nasıl bir dönüş yapılıyor
-
@Kubilay-Kahriman şuan evrak onayları 8Klarda bu yüzden beklemeniz gerek. KCC şuan evrak onaylarında hiçbir şey yapmıyor ne yazık ki. süreç ankara tarafında akmadığı için ne yazık ki böyle şuan. beklemekten başka çareniz yok. herkes sizin aldığınız maili alıyor cevap olarak..
-
Merhaba, telegram grubuna nasıl katılabilirim acaba? teşekkürler.
-
Merhabalar. Haziran ayı gibi numaraların ''current'' olma ihtimali konuşuluyor. Böyle bir durumda süreç nasıl işlemektedir. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. İyi çalışmalar.
-
@CÜNEYT özel mesajla bilgi verdim size.
-
@CÜNEYT, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhabalar. Haziran ayı gibi numaraların ''current'' olma ihtimali konuşuluyor. Böyle bir durumda süreç nasıl işlemektedir. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. İyi çalışmalar.
eğer olursa süreç aynı şekilde devam edecek, bir fark yok. KCC evrakları işlemeye, konsolosluklar kapasitelerine göre mülakat talep etmeye, vizeleri basmaya. burada önemli olan önemli olan ilgili evraklarını tamamlayan, evrak onayı almış herkes konsolosluk mülakat kabul ettiği taktirde mülakat alabilecek, case numarası ne olursa olsun.
-
@gucarslan
evrak onayı almış herkes mülakat alabilecek, case numarası ne olursa olsun.
Merhaba hocam bir şey soracağım. Ankara konlolosluğu kapalı, olurda eylül'e kadar açılmazsa yine mülakat alabilecek miyiz ? -
@Orhan-Cabarov tabi ki hayır. konsolsoluk kabul etmediği ya da siz dosyanızı mülakat kabul eden başka bir konsolosluğa taşımadığınız sürece mülakat yapamaz, vize alamazsınız.
-
@gucarslan Teşekkür ederim, ben de öyle tahmin etmiştim ama emin olmak için sordum. :( Umarım bir an önce açılır.
-
Petitioner İnformation bölümünde amerikadaki yakın tanıdığımız birinin bilgilerini verebilirmiyiz yoksa
Petitioner is my SELF olarakmı işaretlememiz gerekiyor ?
-
@Tolga-Yıldız bu başlığın ilk iletisindeki pdf dökümanı dikkatlice okuyun lütfen. sorularınızın bütün cevapları o dökümanda var. bu sayede kolayca doldurabilirsiniz formunuzu.
-
@gucarslan maalesef PDF dosyasında benim sorduğum soruya bilgi verilmiyor
-
@Tolga-Yıldız bahsettiğiniz sorunun tamamını yazar mısınız rica etsem?
-
Ds260 formunda var
Petitioner İnformation bölümünde amerikadaki yakın tanıdığımız birinin bilgilerini verebilirmiyiz yoksa
2.sorum okuduğumuz lise ve üniversite isimlerini İngilizce karakter kullanarak Türkçe olarak yazmamızda problem okurum çünkü adreslerinde de aynı şekilde mi yazmalıyız ?
3.sorum kusuruma bakma yardımın için Allah razı olsun
Social media provider / platform kısmı ?
Social media ıdentifier? -
@gucarslan
Ds260 formundaPetitioner İnformation bölümünde amerikadaki yakın tanıdığımız birinin bilgilerini verebilirmiyiz yoksa
-
@Tolga-Yıldız, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Ds260 formunda var
2.sorum okuduğumuz lise ve üniversite isimlerini İngilizce karakter kullanarak Türkçe olarak yazmamızda problem okurum çünkü adreslerinde de aynı şekilde mi yazmalıyız ?
3.sorum kusuruma bakma yardımın için Allah razı olsun
Social media provider / platform kısmı ?
Social media ıdentifier?2- ingilizce karakter kullanın lütfen, formda doldurduğunuz bütün bilgilerde. (sadece biri hariç) adres, okul ismi vs. hepsinde.
3- kullandığınız sosyal medya hesaplarını yazın. kullanıcı adlarını..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum