Forum kategorileri hakkında düşünceleriniz (Anket)
-
@crazycells Ben coktan unutuldu diye dusunmustum o mevzu. :)
-
@mydream, içinde söyledi: Forum kategorileri hakkında düşünceleriniz (Anket)
@crazycells Ben coktan unutuldu diye dusunmustum o mevzu. :)
Tabii ki unutulmadi sayin @mydream , fakat sizin onerdiginiz metodu kolay bir sekilde uygulayamadik. Bu konuda calisma yapmamiz gerekiyor.
NodeBB'den bazi degisiklikler istedik (yonetim ve teknik konulari kolaylastirmak amaciyla) ve birkac ay icinde yayimlanacak yeni surumde bizim istedigimiz degisiklikler de olacak. Forum guncellemeleri icin bu surumu bekliyoruz.
-
@crazycells Ilgi alaka ve emeginiz icin tesekkur ederim.
-
@crazycells Guncellemeler icin tesekkurler!
-
@MySea, içinde söyledi: Forum kategorileri hakkında düşünceleriniz (Anket)
@crazycells Guncellemeler icin tesekkurler!
Bu konudaki tum tesekkurler sayin @FreeWoRLD 'e gitmeli :)
Tum isleri sagolsun kendisi hallediyor, ben yancilik yapiyorum :D
-
Oyleyse bir tesekkur de sayin @FreeWoRLD e gitsin buradan. :)
-
Forumun kuruculugunu ustlenerek bu hale gelmesine kadar gosterdigin sabrin ve emegin yaninda, ozellikle de bunlari hicbir karsilik beklemeden yaptigin gercegi ortada olunca; benim yaptiklarim hicbir sey degil sayin @crazycells :)
@mydream Rica ederim, ne demek.
-
@FreeWoRLD, içinde söyledi: Forum kategorileri hakkında düşünceleriniz (Anket)
Forumun kuruculugunu ustlenerek bu hale gelmesine kadar gosterdigin sabrin ve emegin yaninda, ozellikle de bunlari hicbir karsilik beklemeden yaptigin gercegi ortada olunca; benim yaptiklarim hicbir sey degil sayin @crazycells :)
@mydream Rica ederim, ne demek.
Gizli kahramanımıza bir teşekkürde benden gitsin.
Sizler sayesinde oralara kapak atmak için yaptığımız araştırmalara, içerik olarak bize çok büyük yardımı dokunan bu foruma katkı sağlayan herkes benim gözümde takdiri hak ediyor.
Tekrar sizlere içtenlikte teşekkür ederim.
İyiki varmışsınız. -
@kartalveat Rica ederim kendi adıma. Birbirimize yardımcı olma amacı ile toplanmış bulunmaktayız ve doğru yolda olduğumuza eminim.
-
@crazycells merhaba, bir de vizeyi aldığında gitmek isteyen, istemeyen şeklinde anket mi yapsak? Forumda kimler ne kadar niyetli, covidden yada iş durumundan gitmek istemeyenler hakkında bir öngörümüz olur. Teşekkürler.
-
@Aslıhan, içinde söyledi: Forum kategorileri hakkında düşünceleriniz (Anket)
@crazycells merhaba, bir de vizeyi aldığında gitmek isteyen, istemeyen şeklinde anket mi yapsak? Forumda kimler ne kadar niyetli, covidden yada iş durumundan gitmek istemeyenler hakkında bir öngörümüz olur. Teşekkürler.
Forum, zaten ABD'de yasamakla ilgilenen kisilerin uye oldugu bir forum oldugundan boyle bir anket icin dogru platform oldugunu dusunmuyorum.
-
Arkadaslar, Devlet Isleri ve Burokrasi kategorisinin altinda yeni bir kategori olusturdum.
Hem federal, hem de eyalet duzeyinde yapilan devlet yardimlarini bu bolumde konusabiliriz. Su an gundemde cogunlukla Coronavirus yardimlari var, lakin pandemi sonrasinda diger yardim programlarini da bu bolume yavas yavas aktarabiliriz. Oncesinde bu basliklar "Gundem" veya "ABD'de Yasam" kategorilerinde duruyordu... Ayri bir bolum olmasi daha iyi olacak diye dusunuyorum...
Bu alt-kategori veya yeri hakkinda fikirlerinizi cekinmeden belirtebilirsiniz.
-
@crazycells Yararlı bir başlık oluşturmuşsunuz.
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum