Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Bu Eğitim Uluslararası Diyor, Kanada'da Yapabilir Miyim?

Kanada
2 2 187 1

Benzer Başlıklar

• Kanada PNP ile PR alma

Kanada
    10
    0 Oy
    10 İleti
    627 Bakış
    step_by_stepS
    @lupen Express entry kapsamında yer alan PNP eyalet aday programları için şartları bir inceleyin derim. Tercih ettiginiz eyalette bir okula kayıt olma, bir süre çalışıp iş deneyimi elde etme veya lmia belgeli bir işverenden iş teklifi alma gibi şartları var. Bunlardan bir tanesini veya bir kaçını yaparsanız ancak o eyalet size adaylık daveti veriyor. Kolay işler değil. özellikle işverenden teklif mektubu almak zor. Ayrıca dil seviye ielts gibi test skoru lazım. Ve bu eyaletlerde yaşam şartları ,sosyal yaşam kısıtlı küçük yerler gelişmekte olan yerler.
  • Askerlik yaptıktan sonra Kanada'da college eğitimi almak

Kanada
    1
    0 Oy
    1 İleti
    141 Bakış
    LABL
    Merhaba ben aranıza bugün katıldım, Kafama bir soru takıldı ve sormak istedim. Bu haziranda lisem bitiyor ve askerde kalmayı planlıyorum (sözleşmeli er ya da sözleşmeli astsubay olarak) 5 yıl boyunca gönüllü asker olmayı istiyorum eğer mümkün olursa NATO askerliğine kadar gitmeyi planlıyorum, ama eğer yapamazsam gazi veya psikolojim el vermez ise bırakıp Kanada'da yaşamak istiyorum hayatımın devamında. Ama asker olursam bu benim geçmişimde gözükecektir ve bu durumun Kanada'da eğitim almama veya yaşamama engel olup olmayacağını merak ediyorum. Ve bu askerlikten sonra yaşım hayli geçmiş olacak yani 25-26 yaşında olacağım, o yaştan sonra college başvurum kabul olur mu, Çünkü insanlar 25 yaşında yüksek lisans eğitimine başlar iken ben ön lisans eğitimine başlıyor olacağım için vize reddi yeme ihtimalim oluyor. Şu anda Almanca öğreniyorum, İngilizce bilmiyorum fakat sanırım yabancı dilleri hızlı öğrenebiliyorum, Almanca öğrenme sebebim NATO için. Sizler düşünebilirsiniz hani askerlikle Kanada'nın nasıl bir alakası var diye düşünebilirsiniz fakat ben doğayı ve şehir hayatını seviyorum Kanada bu iki isteğimi birden karşıladığı için Kanada'yı tercih ediyorum. *Not1 : Ben asker olmak istiyorum ama örnek veriyorum hiç bir ülkenin insanına karşı düşmanlığım yok. *Not2 : Kanada yazdım fakat görüntü kirliliği olmaması için siz onu Kanada ve Amerika olarak okursanız çok memnun olurum.
  • Kanada-Ukrayna CUET Programı ile Kanada'ya Gitmek

Kanada
    51
    1
    1 Oy
    51 İleti
    6k Bakış
    lorenZoL
    @Ahmet-Gulistan CUET programı ile gidenlere ne kadar kanada doları yardım var ? Çiftlerin herbirine tek tekmi sağlanıyor finans yardımı geri ödemesiz mi ?
  • Kanada mı ? Amerika mı ?

Taşındı Kanada
    131
    -3 Oy
    131 İleti
    12k Bakış
    V
    @üçgen kanada çok yanlış tercih olur. Gidenlerin hepsi bin pişman. İyice detayları inceleyin ona göre plan yapın. Kanada güzellemesi yapanlara övenlere aldanmayın. TS2023 ile work permit alanların çoğu mağdur ve beklentilerini bulamadılar. Kalıcı oturum almaları imkansız.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k