DV2022 Bekleme Odası
-
@Bekoray Bende öğrenciyim 1.sınıfım, ilk başvurum🙂
-
1 gün önceki sorularını cevaplamışlar. Ben de diyprum bu adamlar ne anlatıyor. 🤣
-
@Bekoray, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
dv2019 ve dv2020 durum takibi tablolarına rastladım ve baktığımda öğrenci olduğunu belirtenlerin %90'ı ilk senesinde kazanmış geriye kalan öğrenciler 2. senesinde kazanmış, ben 1. senemde kazanamadım şu an kazanma ihtimalimin neredeyse olmadığını düşünüyorum. Benim ilkokul arkadaşıma da ilk başvurduğu sene çıkmış (dv2020) 50 metre uzağımdaki binada oturuyor. Case numarası 50klardaymış gidemedi.
Benim gibi 18-22 yaş aralığında kaç kişi var dv2022yi bekleyen. Rica etsem bu yaş aralığında olan varsa bu iletiyi cevaplayabilir mi öğrenci olan kaç kişiyiz merak ediyorum
Kardeşim bence sen olayı çok yanlış anlamışsın. Bunun öğrenci olmakla ilgisi yok. Onlar da bizler gibi %1-3 arasında şansa sahip olup kazananlar. İnancın ne şekildedir bilmem ama nasibinde varsa çıkacak. Sırf öğrencisin onlara ilk başvuruda çıktı, bana çıkmadı diye kendini üzme. Dediğim gibi bu sınıfa, mesleğe göre değil şansa ve nasibe bağlı bir durum.
-
@Melih-Tokal Aslında olayın öğrencilikle zerre alakası olmasa da; 1. ve 2. başvuruda kazananların istatistiksel olarak daha çok kazandığı gerçeği var.
-
@nevzatyildizz
Ne okuyorsun?
-
Aslında terbiyesizlik yapan genç kardeşimizden sonra vazgeçmiştim ama dayanamadım.
3. 4. Sınıf mühendislik öğrencisi varsa part ve staj konusunda adını burada veremeyeceğim çok kaliteli bir şirket ile cv lerini paylaşıp referans olabilirim.Edit:
Bilişim sektöründe kariyer yapmak isteyenler için, -
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@nevzatyildizz
Ne okuyorsun?
İnşaat mühendisliği okuyorum son sınıfım. Bu sene çekilişi kazanırsam çok iyi denk gelmiş olacak :)
-
@Nothing-Man Tabi çoğunluk o yönde olunca istatistik onu gösteriyor. Ama gel gelelim ne zaman çıkacağı belirsiz bir iş bu.
-
@Ping-PONG Yazılım alanında staj arıyordum özellikle Front end ve Mobil alanında isterseniz CV mi yollayabilirim.
Bu aralar şirketler hiç staj almıyor biz de evlerde kendimizi geliştiriyoruz, yardımcı olursanız benim için çok iyi olur. :) -
@Melih-Tokal
Ben Ilac tan ingilizce eğitimini satın alıp, bütün yazı Ege’ de deniz kenarında dağlarda kanyon larda kamp yaparak, bir yandan rucking, koşu ve yüzmeyle ilgilenirken bir yandan ingilizce çalışarak geçirmeyi planlıyorum.
Gel katıl bana arada derslerime de ortak olursun.İkimize de çıkarsa beraber gidiyoruz. İkimize de çıkmazsa yazı beraber değerlendirelim. 🤣🤣🤣
-
@Ping-PONG Benim bölümde Bilgisayar mühendisliği ama daha 3.sınıf değilim 😀😬
-
Tabii ki
-
-
-
- Sınıf olduğunda hala burada olursan web sayfamın ana sayfası irtibat anketi yqzabilirsin 😉
-
-
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Melih-Tokal
Ben Ilac tan ingilizce eğitimini satın alıp, bütün yazı Ege’ de deniz kenarında dağlarda kanyon larda kamp yaparak, bir yandan rucking, koşu ve yüzmeyle ilgilenirken bir yandan ingilizce çalışarak geçirmeyi planlıyorum.
Gel katıl bana arada derslerime de ortak olursun.İkimize de çıkarsa beraber gidiyoruz. İkimize de çıkmazsa yazı beraber değerlendirelim. 🤣🤣🤣
Ege'nin neresinde kamp? Bazi TV dizi ve filmlere bakilirsa, buyuk sehirlerden Ege ve Akdeniz kiyilarina kucuk koy ve kasabalara dogru bir yonelis var gibi. Yada oyle yonlendirmeye calisiyorlar insanlari..
-
@Ping-PONG Ege, Akdeniz bana yaramıyor ya. Bana Karadeniz yarar 😃
-
Abi ben yarı denizciyim. Yat sektöründe teknoloji üzerine çalışıyorum. Ege’ yi karadan 5 biliyorsam, denizden 55 biliyorum. 🙃
Öyle güzel koylara sokarım ki seni insan olmayan ama mis gibi koyları olan, şaşar kalırsın. Biraz psikopatım bu konuda ve şöförlüğümde çok iyidir. Traktör yollarından çıkılan koylar var Ege de araba girmesi imkansız derler ama ben inerim. 🤣
İETT emeklisi bir babanın çocuğuyum. 🤪Müziğimi açar eşlik ede ede tek başıma yolculuk yapmayı çok severim. Yanımda bir arkadaş olursa, olmasın demem.
Ne konuştum beee, bare şuraya günün şarkısını bırakayım. Yolculuk severlere gelsin. 🤣
Aaaa özellikle Route66 hayalleri olanlara gelsin.
@nordlendingen Orkun Abi arada dinlersin bak koydum duruyor burada 🤣 -
@Halil-İbrahim-Kamacı, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG Yazılım alanında staj arıyordum özellikle Front end ve Mobil alanında isterseniz CV mi yollayabilirim.
Bu aralar şirketler hiç staj almıyor biz de evlerde kendimizi geliştiriyoruz, yardımcı olursanız benim için çok iyi olur. :)Hangi mobil teknolojilerini kullanıyorsun? Native mi yoksa hybrid mi çalışıyorsun?
-
@Yahya-Öztürk React Native ile Flutter tarafındayım şu an React Native üzerine çalışıyorum.
-
@Melih-Tokal malum şakayı size de yaptılar mı ? )))
-
@gokhanbagatur evet çekilişi hangi sırayla kazandığınızı gösteriyor o case number. orda da şanslı olmak gerek sadece kazanmakla olmuyor malesef.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
47
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum